Εκπληξη στο Survivor 2: Μπαίνει στο παιχνίδι ο πρώην της Σπυροπούλου; - iefimerida.gr

Εκπληξη στο Survivor 2: Μπαίνει στο παιχνίδι ο πρώην της Σπυροπούλου;

SURVIVOR
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν ισχύει αυτή η είδηση, οι επόμενοι μήνες στο Survivor 2 αναμένονται γεμάτοι... εντάσεις!

Εκπληξη στο Survivor 2: Μπαίνει στο παιχνίδι ο πρώην της Σπυροπούλου; | iefimerida.gr 0

Σύμφωνα με όσα γράφει ο Νάσος Γουμενίδης στο blog του, nassos blog, η παραγωγή ετοιμάζει κι άλλη είσοδο στο παιχνίδι επιβίωσης, που σίγουρα θα ταράξει τα νερά. Βρίσκεται σε συζητήσεις με τον πρώην της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, τον Γιώργο Κοτσοβό, έναν νέο και γυμνασμένο επιχειρηματία και πολύ δραστήριο στα θαλάσσια σπορ.

Αν τυχόν αναρωτιέστε ποιος είναι αυτός, είχε γίνει γνωστός με το περιστατικό που είχε με την τότε σύντροφό του, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, που επάνω σε μια διαφωνία κι ενώ βρισκόταν σε νυχτερινό κέντρο, η πρώην παρουσιάστρια του έσκισε το μαύρο μπλουζάκι του.

Σύμφωνα λοιπόν, με τις πληροφορίες του nassos blog, η παραγωγή του πρότεινε ένα ποσό αρκετά δελεαστικό και πολύ μεγαλύτερο φυσικά από αυτά που θα πάρουν οι «μαχητές» αλλά και κάποιοι από τους διάσημους.

Αναμένουμε τις εξελίξεις και την τυχόν εισοδό του στο Survivor 2.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ