MasteChef: «Καρφιά» διαγωνιζομένων για συμπαίκτριά τους -«Είναι ο πιο αδύναμος κρίκος» [βίντεο] - iefimerida.gr

MasteChef: «Καρφιά» διαγωνιζομένων για συμπαίκτριά τους -«Είναι ο πιο αδύναμος κρίκος» [βίντεο]

Η Γωγώ Κωστάκη από το MasterChef
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο στόχαστρο συμπαικτών της βρέθηκε η Γωγώ Κωστάκη, οι οποίοι την κατηγόρησαν για αργοπορία κατά την ομαδική δοκιμασία του MasterChef.

Η παίκτρια, σχολιάστηκε από τον Τζώρτζη Παπανικολάου και την Μάγκυ Ταμπακάκη οι οποίοι, μεταξύ άλλων, υποστήριξαν πως η Γωγώ είναι και ο πιο αδύναμος κρίκος.

«Προσωπικά για μένα η πίεση είναι δεδομένη γιατί και έξω το ίδιο πράγμα κάνω. Απλώς δεν θέλω να πέσει η ομάδα μου από κάποια άτομα. Κάποια συγκεκριμένα πράγματα, γελοία για μένα, ξέφυγαν, πιο πολύ για την Γωγώ και τον Σεφερίδη. Έκανα τα φρούτα, τα nuggets και τα μπιφτέκια και η Γωγώ έκανε ακόμα το ίδιο πράγμα, τα χοτ ντογκς. Η Γωγώ έχει μια επαγγελματική εμπειρία, έτσι μας έχει πει τουλάχιστον. Απλώς μέχρι τώρα δεν έχει φανεί, ούτε σε ατομικό επίπεδο, ούτε σε ομαδικό», είπε ο Τζώρτζης Παπανικολάου.

Η Μάγκυ Ταμπακάκη, από την πλευρά της, είπε: «Θεωρώ πως η Γωγώ, και στη δοκιμασία με μένα αρχηγό και τώρα, είναι ο πιο αδύναμος κρίκος. Αργεί πολύ, για την εμπειρία της. Υποτίθεται ότι έχει κάποια χρόνια εμπειρίας σε κουζίνα επαγγελματική, ξενοδοχειακή κλπ. Είναι πιο αργή από μένα που δεν έχω σχεδόν τίποτα».

Πηγή βίντεο: zappit.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ MasterChef Γωγώ Κωστάκη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ