ΑΕΚ: Η λίστα παικτών στην UEFA για τα ματς με Ντιναμό Κιέβου -Ποιοι «κόπηκαν» - iefimerida.gr

ΑΕΚ: Η λίστα παικτών στην UEFA για τα ματς με Ντιναμό Κιέβου -Ποιοι «κόπηκαν»

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε σήμερα επίσημα την λίστα των παικτών της που εστάλη στην UEFA για τα επίσημα ματς με την Ντιναμό Κιέβου για τους «32» του Europa League.

Σε αυτήν την λίστα μπήκαν οι Βασίλης Μπάρκας, Βασίλης Λαμπρόπουλος και Σοτζέι Μασούντ και έμειναν εκτός ο Ερικ Μοράν με τον Νίκλας Χουλτ καθώς οι Γιάννης Ανέστης, Αρνορ Τρίστασον και Πατίτο σε σχέση με την προηγούμενη λίστα των ομίλων.

Η ευρωπαϊκή λίστα της ΑΕΚ: Μπαρκάς, Τσιντώτας, Ντούνης, Μπακάκης, Λόπες, Βράνιες, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Γιαννούτσος, Τζανετόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος, Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλος, Κονέ, Μασούντ, Γαλανόπουλος, Μπάμπης, Γιούσης, Γιακουμάκης, Λιβάγια, Αραούχο, Μπακασέτας, Κλωναρίδης, Αντωνίου.

Η ευρωπαϊκή λίστα της ΑΕΚ για τη συνέχεια της παρουσίας της ομάδας στο UEFA Europa League #UEL #weareback #aekfcineurope #aekfamily pic.twitter.com/imsQYIigoE

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ λίστα UEFA Ντιναμό Κιέβου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ