Σαλάτα με ωμό κολοκυθάκι και φέτα

Σαλάτα με ωμό κολοκυθάκι και φέτα

Μια συνταγή που έχει τα πάντα, σε μικρή ποσότητα, ιδανική και για κυρίως πιάτο, για όσους προσέχουν την διατροφή τους.

Υλικά

  • 1 κολοκυθάκι ανά άτομο
  • 2 κουταλιές ελαιόλαδο
  • 1 κουταλιά ξύδι μπαλσάμικο λευκό
  • 1 κουταλιά φουντούκια σπασμένα
  • Κύβους φέτας
  • 1 ματσάκι ρόκα
  • Αλάτι και πιπέρι
  • Μια κουταλιά σπόρους κουκουνάρι (προαιρετικά)

Εκτέλεση

  • Πλύντε τα κολοκυθάκια και κόψτε τα σε πολύ λεπτές φετούλες, με τη φλούδα
  • Περάστε τους ελάχιστο ελαιόλαδο
  • Βάλτε τις στο φούρνο, στο γκριλ, στους 250 βαθμούς, για 5 λεπτά, ώστε να μην νερουλιάσουν εντελώς ωμές
  • Οταν κρυώσουν βάλτες τις στο ψυγείο
  • Οταν θα τις σερβίρετε, βάλτε τις φέτες σε πιατέλα, γαρνίρετε με τη σαλάτα ρόκα, τα φουντούκια, το κουκουνάρι, τους κύβους φέτας, αλάτι και πιπέρι
  • Ετοιμάστε μια σάλτσα με ελαιόλαδο κα ξύδι μπαλσάμικο
  • Ετοιμη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.