Αυτά τα δύο πιτσιρίκια κλέβουν την παράσταση στο Sunday Live πριν καν γίνει η πρεμιέρα [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Αυτά τα δύο πιτσιρίκια κλέβουν την παράσταση στο Sunday Live πριν καν γίνει η πρεμιέρα [εικόνες & βίντεο]

NDP Photo agency
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λίγες μέρες πριν από την πρεμιέρα του «Sunday Live», η «μικρή Ζέτα» και «ο μικρός Νίκος» αναλαμβάνουν δράση και μας δίνουν μια γεύση για το τι θα παρακολουθήσουμε σε αυτό το νέο σόου του ΑΝΤ1.

Ο λόγος για τον 5χρονο, αλλά ιδιαίτερα ετοιμόλογο Απόστολο και την 6χρονη γλυκιά Φωτεινή, δύο χαριτωμένα πιτσιρίκια που επιλέχτηκαν ύστερα από αλλεπάλληλες οντισιόν για να υποδύονται με σκέρτσο τον Νίκο Μουτσινά και τη Ζέτα Μακρυπούλια σε παιδική ηλικία.

Τα δύο αστεράκια θα κάνουν τις πιο αφελείς ή τις πιο πιπεράτες ερωτήσεις που δεν μπορούν να κάνουν οι οικοδεσπότες της εκπομπής στους καλεσμένους τους.

Πρώτος στόχος είναι ο Γιώργος Μαυρίδης, τον οποίο πλησιάζουν πολύ αποφασιστικά. Απ’ ό, τι φαίνεται, όποιος μπλέξει μαζί τους, δεν θα ξεμπερδέψει έτσι εύκολα.

Το τρέιλερ για την πρεμιέρα του σόου μόλις κυκλοφόρησε και δείχνει τα δύο πιτσιρίκια να είναι πολύ αποφασισμένα με το νέο τους ρόλο.

Δείτε το απολαυστικό τρέιλερ του Sunday Live με τα δύο πιτσιρίκια και τον Γιώργο Μαυρίδη στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πιτσιρίκια Sunday Live πρεμιέρα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ