Βρήκαμε από πού θυμόμαστε τον Χάρη Γιακουμάτο του Survivor 2 -Ημίγυμνος στο «Σόι σου» [βίντεο] - iefimerida.gr

Βρήκαμε από πού θυμόμαστε τον Χάρη Γιακουμάτο του Survivor 2 -Ημίγυμνος στο «Σόι σου» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Χάρης Γιακουμάτος, Μαχητής του Survivor 2, πετυχημένος επιχειρηματίας του Χαλανδρίου, πρωταθλητής του πόλο και παρκουρίστας, φαίνεται ότι είχε κάνει και στο παρελθόν τις προσπάθειές τους για να μπει στη σόουμπιζ.

Το 2014 στη σειρά «Τρίχες» του ΑΝΤ1, ενώ ιδιαίτερα «πιπεράτη» ήταν η εμφάνισή του στη σειρά «Το σόι σου» του Alpha, έναν χρόνο μετά, όπου υποδύθηκε ένα γυμνό μοντέλο.

Στο επεισόδιο 29, ο Χάρης είναι το μοντέλο που επιστράτευσε η Αλεξάνδρα (Μίρκα Παπακωνσταντίνου) για να φιλοτεχνήσει το νέο της δημιούργημα και η εμφάνισή του πυροδότησε εξελίξεις, καθώς έκανε τον Μενέλαο (Παύλο Ορκόπουλο) να ζηλεύει και τη Λυδία (Βάσω Λασκαράκη) και την Αντωνία (Ιωάννα Ασημακοπούλου) να μένουν με το στόμα ανοιχτό βλέποντάς τον μόνο με τα απολύτως απαραίτητα!


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ