Σκουρλέτης: Σημαντικό γεγονός το συλλαλητήριο -Δεν μας χαροποιεί η στάση των ΑΝΕΛ - iefimerida.gr

Σκουρλέτης: Σημαντικό γεγονός το συλλαλητήριο -Δεν μας χαροποιεί η στάση των ΑΝΕΛ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τα συλλαλητήρια αλλά και τη στάση των ΑΝΕΛ στο Ονοματολογικό τοποθετήθηκε ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης λέγοντας ότι «όταν υπάρχει μια λαϊκή κινητοποίηση και είναι μεγάλη οφείλεις να την προσμετράς».

Όπως διευκρίνισε ο κ. Σκουρλέτης, μιλώντας στον real fm, «είναι ένα σημαντικό γεγονός, αλλά δεν μπορεί να είναι και ο αποκλειστικός παράγοντας σε τέτοιου είδους ζητήματα (σ.σ εθνικά).

Απαντώντας δε στο ερώτημα, αν η στάση των ΑΝΕΛ θα αποτελέσει καταλύτη εξελίξεων σημείωσε με νόημα: «προφανώς δεν ειναι κάτι που μας αφήνει αδιάφορους ή μας χαροποιεί ότι έχει διαφορετική προσέγγιση (σ.σ ο μικρός εταίρος). Και πρέπει να κοιτάμε και την ένταση. Διαφορετικά τα λέει ο κ. Δ Καμμένος και διαφορετικά τα λέει το κόμμα των ΑΝΕΛ», σημείωσε. Ενώ για το αν ο Πάνος Καμμένος θα μπορεί να είναι υπουργός Άμυνας, παρότι διαφωνεί σε ένα τέτοιο ζήτημα είπε λακωνικά: «αυτό θα πρέπει να το απαντήσει ο κ. Καμμένος»!

«Δεν μπορούμε να πάμε σε οριακές συναινέσεις»

Κληθείς να απαντήσει στο πως θα διαμορφωθούν οι συσχετισμοί στη Βουλή, ο κ. Σκουρλέτης είπε ότι «τα εθνικά ζητήματα πρέπει να τα προσεγγίζουμε στη βάση ευρύτερων συναινέσεων και πλειοψηφιών. Είναι προϋπόθεση να βρούμε λύση . Δεν μπορούμε να πάμε με οριακές συναινέσεις σε αυτό το θέμα. Έχει σημασία ποια πολιτικά κόμματα θα την στηρίξουν, πως θα τοποθετηθούν και από το εσωτερικό των κομμάτων».

Εξαπολύοντας, τέλος, επίθεση στη ΝΔ, ανέφερε ότι « έχει εκφράσει τρεις διαφορετικές απόψεις και δεν μπορώ να εκτιμήσω ότι το σύνολο του κόμματος στέκεται αρνητικά» και τόνισε ότι η υπεύθυνη στάση είναι «να σταθεί στο ύψος της δικής της ευθύνης».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πάνος Σκουρλέτης Σκοπιανό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ