Μπέτι Φορντ -Η ασυμβίβαστη πρώτη κυρία που δημοσιοποίησε τη μαστεκτομή της - iefimerida.gr

Μπέτι Φορντ -Η ασυμβίβαστη πρώτη κυρία που δημοσιοποίησε τη μαστεκτομή της

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Μπέτι Φορντ είπε και έκανε πράγματα (αλλά κυρίως είπε) τα οποία δεν λέγονται από πρώτες κυρίες ούτε καν σήμερα. Και η Αμερική της δεκαετίας του '70 την αγάπησε γι 'αυτό.

Σύμφωνα με τη Μπέτι Φορντ, τα παιδιά της που μόλις είχαν ενηλικιωθεί πιθανότατα είχαν καπνίσει μαριχουάνα - και αν ήταν και η ίδια στην ηλικία τους, σίγουρα θα είχε δοκιμάσει. Εκτός αυτού δεν θα της προκαλούσε καμία έκπληξη, όπως είπε, αν η 18χρονη κόρη της Σούζαν είχε ήδη ξεκινήσει να έχει ερωτικές επαφές με κάποιον άνδρα (σοκαρισμένη η κόρη της είχε εκδώσει τότε αρνητική ανακοίνωση).

Πίστευε ότι είναι σοφό ένα ζευγάρι να συζεί πριν παντρευτεί και ότι οι γυναίκες θα μπορούσαν, αν ήθελαν, να μπουν στο στρατό ενώ μίλησε ανοιχτά για το δικαίωμα στην άμβλωση, καθώς πρωτοστατούσε στο κίνημα, πηγαίνοντας κόντρα στις θέσεις του προέδρου (και συζύγου της). «Το να κάνεις ένα μωρό είναι ευλογία, όχι καθήκον», είχε πει τότε η κυρία Φορντ....

Διαβάστε για την ασυμβίβαση πρώτη κυρία του Λευκού Οίκου, για τη μαστεκτομή και τον εθισμό της, στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μπετι φορντ μαστεκτομή εθισμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ