Survivor 2: Η αποχώρηση της Κοκαλίτσα και η ομελέτα των Διασήμων - iefimerida.gr

Survivor 2: Η αποχώρηση της Κοκαλίτσα και η ομελέτα των Διασήμων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φαίνεται πως η γκρίνια και το ξινό ύφος στοίχισαν στην Αγγελική Κοκαλίτσα την παραμονή της στο παιχνίδι, η οποία αποχώρησε χθες από το Survivor.

Το χθεσινό επεισόδιο είχε ένταση, έπαθλο φαγητού αλλά και παράπονα, με την ομάδα των Μαχητών να χάνει για δεύτερη φορά σε αγώνα μέσα σε μία εβδομάδα.

Συγκεκριμένα, οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν σε έναν απαιτητικό στίβο μάχης με έπαθλο μία ομελέτα και ένα ρόφημα από πρωτεΐνη.

Μπορεί όλα να κύλησαν ομαλά σε αυτό το αγώνισμα από άποψης τραυματισμών, αλλά οι δύο ομάδες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να κερδίσουν ένα πιάτο φαγητό.

Ο στίβος μάχης είχε τα πάντα: από βουτιά σε λακκούβα με νερό, μέχρι εμπόδιο με σκοινιά και κρίκους και φυσικά στο τέλος καλάθι με δισκάκια, όπου και ο πιο εύστοχος χάριζε έναν πόντο στην ομάδα του.

Στην αρχή προηγήθηκαν οι Διάσημοι, οι οποίοι διατήρησαν το προβάδισμά τους μέχρι το τέλος, κερδίζοντας τους Μαχητές με 10-7, παρόλο που οι δεύτεροι προσπάθησαν να κάνουν την ανατροπή, όταν οι Διάσημοι ήθελαν μόνο έναν πόντο για τη νίκη.

Στο αγώνισμα δεν έπαιξε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ενώ ο Στέλιος Κρητικός και η Όλγα Φαρμάκη εντυπωσίασαν με τη γρηγοράδα τους και τις εντυπωσιακές τους επιδόσεις.

Η νίκη έφερε χαμόγελα και γεμάτα στομάχια στους Διάσημους, πράγμα που δεν ισχύει και για τους Μαχητές, οι οποίοι με το που γύρισαν στην παραλία άρχισαν να παραπονιούνται για την επίδοση και την τακτική τους.

Τα κορίτσια των Μαχητών δεν έκρυψαν τον εκνευρισμό τους με τη στάση της Αγγελικής Κοκαλίτσα, με τους τόνους να ανεβαίνουν για λίγο. Βέβαια, εν τέλει, η διάθεση των Μαχητών επανήλθε με τη Ροδάνθη Καππαρού και τη Μελίνα Μεταξά να δείχνουν on camera τις χορευτικές τους ικανότητες.

Από την άλλη, η ομάδα των Διασήμων γέμισε τόσο τις μπαταρίες από το έπαθλο του φαγητού, με αποτέλεσμα να γυρίσει στην παραλία και να ξεκινήσει τις δουλειές.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανέλαβε χρέη «μάγειρα», ενώ ο Μιχάλης Μουρούτσος δεν δίστασε να ανέβει στα δέντρα και να αρχίσει να κόβει κλαδιά.

Ωστόσο, οι τόνοι έπεσαν στο συμβούλιο του νησιού, με τους Μαχητές να περιμένουν να δουν ποιος από τους προτεινόμενους θα βρεθεί εκτός «πίστας».

Εν τέλει, το κοινό δεν κράτησε την Αγγελική Κοκαλίτσα, η οποία πήρε τις λιγότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό και αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο. Φαίνεται άλλωστε πως τόσο η γκρίνια της, όσο και οι κακές αγωνιστικές της επιδόσεις στο παιχνίδι να ήταν και το κακό δίπτυχο που την έκανε να φύγει.

Η ίδια εμφανώς απογοητευμένη από το αποτέλεσμα δεν μπόρεσε να κρύψει την στεναχώρια της λέγοντας «Ήμουν προετοιμασμένη και για το θετικό και για το αρνητικό αποτέλεσμα. Χαίρομαι πάρα πολύ που μπήκα στο Survivor και έστω που έφτασαν μέχρι εδώ. Καλή επιτυχία σε όλους. Ήθελα να συνεχίσω περισσότερο, αλλά ήμουν προετοιμασμένη και για το αρνητικό αποτέλεσμα. Εύχομαι σε όλους τους συμπαίκτες μου καλή επιτυχία, να βάλουν τα δυνατά τους και να συνεχίσουν έτσι, δυνατοί και με το στόχο τους», είπε η ίδια.

Να σημειωθεί πως «τυχεροί» της βραδιάς ήταν οι Νίκος Θωμάς και Ροδάνθη Καπαρού, οι οποίοι είχαν μεγαλύτερη στήριξη από τους τηλεθεατές και συνεχίζουν στο παιχνίδι για, τουλάχιστον, μία εβδομάδα ακόμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Survivor2 Survivorgreece survivorGR Survivor2018 Survivor
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ