Αρσεναλ: Δεν πάει πουθενά ο Οζίλ -Ανανέωσε το συμβόλαιό του - iefimerida.gr

Αρσεναλ: Δεν πάει πουθενά ο Οζίλ -Ανανέωσε το συμβόλαιό του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέο συμβόλαιο διάρκειας 3,5 ετών με την Άρσεναλ υπέγραψε ο Μεσούτ Οζίλ, οπότε θα παραμείνει κάτοικος Λονδίνου έως το 2021.

Ο 29χρονος Γερμανός διεθνής άσος γίνεται έτσι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στην ιστορία του συλλόγου, κερδίζοντας εβδομαδιαίως περίπου 350.000 λίρες. Η συμφωνία έκλεισε οριστικά σήμερα (31/01), μετά από πολύμηνη φημολογία για το μέλλον του παίκτη, του οποίου το προηγούμενο συμβόλαιο με τους «κανονιέρηδες» τελείωνε στο τέλος της περιόδου.

Ο Οζίλ εντάχθηκε στο δυναμικό της Άρσεναλ το 2013 με ποσό ρεκόρ τότε στα χρονικά του συλλόγου (42,4 εκ. λίρες), προερχόμενος από την Ρεάλ Μαδρίτης. Θα μπορούσε να φύγει ως ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι και από την 1η Ιανουαρίου είχε το δικαίωμα να αρχίσει συζητήσεις με άλλους συλλόγους που θα ήθελαν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Ο ποιοτικός μέσος μετρά 21 συμμετοχές με την φανέλα της Άρσεναλ στην τρέχουσα περίοδο, σκοράροντας 4 φορές, ενώ έχει μοιράσει και 4 ασίστ. Εφόσον εξαντλήσει όλο το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε, θα κλείσει 9 συναπτά έτη παρουσίας στους Λονδρέζους.

Η επέκταση της συνεργασίας με τον Οζίλ έρχεται ανήμερα της πιο δαπανηρής μεταγραφής στα χρονικά της Άρσεναλ, αυτής του Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ από την Μπορούσια Ντόρτμουντ και λίγες ημέρες μετά την «ηχηρή» αποχώρηση του Αλέξις Σάντσες με προορισμό την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Άρσεναλ Μεσούτ Οζίλ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ