Ντροπιαστική ήττα για την Τσέλσι -Εχασε 0-3 από την Μπόρνμουθ - iefimerida.gr

Ντροπιαστική ήττα για την Τσέλσι -Εχασε 0-3 από την Μπόρνμουθ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ντροπιαστική ήττα γνώρισε η Τσέλσι, που έχασε στην έδρα της με 0-3 από την Μπόρνμουθ για την 25η αγωνιστική της Premier League.

Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε ήταν... άφαντη, με αποτέλεσμα να γνωρίσει βαριά ήττα. Οι φιλοξενούμενοι "καθάρισαν" το παιχνίδι στην επανάληψη και μέσα σε 16' είχαν σημειώσει τρία γκολ.

Ο Γουίλσον στο 51' έκανε το 1-0 και στο 64' ο Στάνισλας ανέβασε το δείκτη του σκορ. Η σύγχυση της Τσέλσι φάνηκε όταν τρία λεπτά αργότερα ο Ακε διαμόρφωσε το τελικό 3-0. Με αυτό το τρίποντο η Μπόρνμουθ πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα και απομακρύνθηκε από την επικίνδυνη ζώνη.

Η Τότεναμ ήταν η νικήτρια στο ντέρμπι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι "Πετεινοί" επικράτησαν με 2-0 και παραλίγο να γράψουν Ιστορία. Το πρώτο γκολ του Γουίλσον σημειώθηκε μόλις σε 11 δευτερόλεπτα και ήταν το δεύτερο πιο γρήγορο γκολ στην ιστορία της Premier League.

Το πρώτο ανήκει πάλι στην Τότεναμ και το είχε βάλει ο Λέντλι Κινγκ απέναντι στη Μπράντφορντ το 2000, μετά από μόλις 10 δευτερόλεπτα αγώνα. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε με αυτογκόλ ο Τζόουνς στο 28'.

Η Μάντσεστερ Σίτι συνεχίζει να κάνει πάρτι και πλέον έχει αποκτήσει διαφορά 15 βαθμών από τη δεύτερη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στο 19' Φερναντίνιο άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Γκουαρντιόλα και στο 64' Ντε Μπρόινε ανέβασε το δείκτη του σκορ, το τελικό 3-0 επί της Γουέστ Μπρομ διαμόρφωσε στο 89' ο Αγουέρο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τσέλσι Premier League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ