Ολυμπιακός: Τέλος Καρσελά, Μίλιτς και Φιγκέιρας - iefimerida.gr

Ολυμπιακός: Τέλος Καρσελά, Μίλιτς και Φιγκέιρας

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αρκετές αποχωρήσεις στον Ολυμπιακό.

Σε γνώριμα λημέρια επιστρέφει ο Μεντί Καρσελά. Όπως αναμενόταν, ο Μαροκινός εξτρέμ δεν θα συνεχίσει να αγωνίζεται στον Ολυμπιακό καθώς επέστρεψε στη Σταντάρ Λιέγης. Ο παίκτης πήρε το «ΟΚ» από την Γρανάδα, στην οποία ανήκε, και στη συνέχεια έδωσε τα χέρια με την ομάδα του Ρικάρντο Σα Πίντο. Ο Καρσελά είχε κάνει στην ομάδα της Λιέγης άλλες δύο θητείες (2008-11 και 2013-15).

Χωρίζουν οι δρόμοι του Ολυμπιακού και του Χρβόγε Μίλιτς. Το συμβόλαιο του Κροάτη αριστερού μπακ, που δεν υπολογιζόταν από τους «ερυθρόλευκους», λύθηκε και επίσημα το μεσημέρι της Τετάρτης. Τέλος, επισημοποίησαν την απόκτηση του Ντιόγκο Φιγκέιρας οι άνθρωποι της Μπράγκα. Οι Πορτογάλοι είχαν δώσει τα χέρια με τον Ολυμπιακό για τον 26χρονο δεξιό μπακ. Οι ερυθρόλευκοι θα βάλουν στα ταμεία του σχεδόν 1.3 εκατ. ευρώ για την πώληση του Πορτογάλου που επιστρέφει στην πατρίδα του έπειτα από σχεδόν πέντε χρόνια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός καρσελα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ