«Χρόνια πολλά» σε Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ αποκλειστικά στο NovasportsstoriesHD - iefimerida.gr

«Χρόνια πολλά» σε Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ αποκλειστικά στο NovasportsstoriesHD

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ξεκίνημα το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου με ολοήμερο αφιέρωμα στα 110 χρόνια του «τριφυλλιού».

Οι 4 «μεγάλοι» γιορτάζουν και η Nova τους εύχεται «Χρόνια Πολλά»! Με αφορμή τις ημερομηνίες ιδρύσεως των 4 μεγάλων ΠΑΕ του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, τα κανάλια Novasports ετοιμάζουν ολοήμερα αφιερώματα στην ιστορία του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ.

Μέσα από τη συχνότητα του NovasportsstoriesHD, οι συνδρομητές της Nova, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και να θυμηθούν μερικές από τις μεγάλες στιγμές που «σημάδεψαν» την ιστορία των δημοφιλέστερων συλλόγων της χώρας. Σεζόν που εδραίωσαν τις ομάδες στη συνείδηση των ποδοσφαιρόφιλων, παίκτες-σημαίες που άφησαν το δικό τους στίγμα αλλά και αγώνες που άφησαν εποχή στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Τα αφιερώματα στο NovasportsstoriesHD θα ξεκινήσουν το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος συμπληρώνει εκείνη την ημέρα 110 χρόνια ιστορίας. Συγκεκριμένα, οι Έλληνες φίλαθλοι θα παρακολουθήσουν στις 12:00 το ντοκιμαντέρ «Ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου: Ο Παναθηναϊκός της σεζόν 1990-1991», για να ακολουθήσει στις 13:00 το «Timeline 1995-1996». Στις 15:05 έρχεται το «Today» για να ακολουθήσει στις 15:25 το αφιέρωμα «Legend Stories: Κριστόφ Βαζέχα». Στις 18:00 θα προβληθεί το «Timeline 2003-2004» και στις 20:00 θα μεταδοθεί το «Timeline 2009-2010». Τέλος στις 22:00 θα μεταδοθεί το σπέσιαλ αφιέρωμα «Legend Stories: Δημήτρης Σαραβάκος».

Η συνέχεια των αφιερωμάτων είναι στις 10 Μαρτίου για τον Ολυμπιακό και τα 93 χρόνια ζωής, για να ακολουθήσει στις 13 Απριλίου το αφιέρωμα στην ΑΕΚ που θα συμπληρώσει 94 χρόνιας ιστορίας. Τα αφιερώματα ολοκληρώνονται στις 20 Απριλίου με το αφιέρωμα στον ΠΑΟΚ για τα 92 χρόνια ζωής.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Nova Ολυμπιακός Παναθηναϊκός αεκ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ