Αντιπαράθεση Καμμένου – Γεωργιάδη μέσω twitter για τη Novartis - iefimerida.gr

Αντιπαράθεση Καμμένου – Γεωργιάδη μέσω twitter για τη Novartis

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αντιπαράθεση μέσω twitter είχαν o πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος, και ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Αδωνις Γεωργιάδης με αφορμή το θέμα της Novartis.

Συγκεριμένα ο ο Πάνος Καμμένος έγραψε στον λογαριασμό του στο twitter: «Τώρα που έρχεται η Novartis θα καταλάβετε γιατί λυσσάξαν εναντίον μου οι «3 σωματοφύλακες» και οι άρπαγες εκδότες του ΚΕΕΛΠΝΟ», αναρτώντας παράλληλα ένα βίντεο με το λιοντάρι - λογότυπο της Metro-Goldwyn-Mayer.

https://t.co/DEqqrJCmKo μέσω @youtube
Τώρα που έρχεται η Novartis θα καταλάβετε γιατί λυσσάξαν εναντίον μου οι «3 σωματοφύλακες» και οι άρπαγες εκδότες του ΚΕΕΛΠΝΟ

Αμεση ήταν η απάντηση του Αδωνι Γεωργιάδη, επίσης μέσω twitter: «Εδώ και μέρες πότε ο «κ» Πολάκης και πότε ο «κ» Καμμένος προαναγγέλουν φοβερές αποκαλύψεις για τη Novartis κλπ και το ερώτημα είναι πού το ξέρουν; Αν η Δικαιοσύνη ερευνά ενημερώνει τους Υπουργούς ή αυτοί τα στήνουν οπότε τα ξέρουν...»

Εδώ και μέρες πότε ο «κ» Πολάκης και πότε ο «κ» Καμμένος προαναγγέλουν φοβερές αποκαλύψεις για τη Novartis κλπ και το ερώτημα είναι πού το ξέρουν; Αν η Δικαιοσύνη ερευνά ενημερώνει τους Υπουργούς ή αυτοί τα στήνουν οπότε τα ξέρουν... pic.twitter.com/smV3TVxWIC

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ καυγάς Καμμένος Άδωνις Novartis
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ