Τα καφέ για γάτες έχουν προβλήματα με το νόμο - iefimerida.gr

Τα καφέ για γάτες έχουν προβλήματα με το νόμο

Γάτες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι θαμώνες των καφέ για γάτες στο Τόκιο, όπου μπορεί κάποιος να απολαύσει το τσάι του παρέα με μια από τις γάτες του καταστήματος, διαμαρτύρονται για τον νέο νόμο που υποχρεώνει τους ιδιοκτήτες τους να τα κλείνουν στις οκτώ το βράδυ.

Οι περισσότεροι πηγαίνουν εκεί μετά την δουλειά τους, κουρασμένοι και αγχωμένοι πριν καταλήξουν στα σπίτια τους με στόχο να παίξουν με τις γάτες, κάτι που θεωρείται μια από τις καλύτερες μεθόδους χαλάρωσης.

Ωστόσο, μια αναθεώρηση του ιαπωνικού Νόμου περί Προστασίας των Ζώων, που πρόκειται να τεθεί σε εφαρμογή από την 1η Ιουνίου, θα υποχρεώνει τα καφέ για γάτες να κλείνουν στις 8 μ.μ.

Τα καφέ για γάτες είναι δημοφιλή πολλά χρόνια κι απευθύνονται σε εκείνους που αγαπούν τις γάτες αλλά δεν μπορούν να τις έχουν σπίτι τους, εξαιτίας των αυστηρών κανονισμών που ισχύουν για τα κατοικίδια στα διαμερίσματα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ