Στην Ελλάδα στις 9 Φεβρουαρίου ο Μοσκοβισί -Θα μιλήσει στη Βουλή - iefimerida.gr

Στην Ελλάδα στις 9 Φεβρουαρίου ο Μοσκοβισί -Θα μιλήσει στη Βουλή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το κατώφλι του Ελληνικού Κοινοβουλίου αναμένεται να περάσει την άλλη Παρασκευή (9/2) ο Ευρωπαίος επίτροπος οικονομικών Πιέρ Μοσκοβισί, για να περιγράψει σε Έλληνες βουλευτές, το ευρωπαϊκό μέλλον.

Ειδικότερα ο κ.Μοσκοβισί είναι προσκεκλημένος και έχει απαντήσει θετικά για παρουσία του και ομιλία σε εκδήλωση των κοινοβουλευτικών επιτροπών εξωτερικών και ευρωπαϊκών υποθέσεων της Βουλής με θέμα «Το μέλλον της Ευρώπης»

Αν και ακόμα δεν έχει αποφασιστεί η γλώσσα στην οποία θα μιλήσει ο Γάλλος πολίτικος θεωρείται βέβαιο ότι θα μιλήσει -πολιτικά- τη γλώσσα Μακρόν, επισημαίνοντας αλλαγές που πρέπει να γίνουν στη λειτουργία του ευρωπαϊκού οικοδομήματος για μια πιο λειτουργική ευρωζώνη και πιο δημοκρατική Ευρώπη με λογοδοσία στους Ευρωπαίους πολίτες ώστε αυτοί να έχουν την αίσθηση της συμμετοχής στο ευρωπαϊκό όραμα.
Ο κ.Μοσκοβισι αναμένεται να έχει συναντήσεις και με το οικονομικό επιτελείο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ