Η Μισέλ Ομπάμα εξηγεί γιατί εκνευρίστηκε όταν της έδωσε η Μελάνια το δώρο στο γαλάζιο κουτί! [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Μισέλ Ομπάμα εξηγεί γιατί εκνευρίστηκε όταν της έδωσε η Μελάνια το δώρο στο γαλάζιο κουτί! [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λύθηκε το μυστήριο με το δώρο που έκανε η Μελάνια Τραμπ στην Μισέλ Ομπάμα την Ημέρα της Ορκωμοσίας του νέου Αμερικανού Προέδρου.

Η πρώην Πρώτη Κυρία αποκάλυψε στην εκπομπή της Έλεν ντεΤζένερις τι ήταν μέσα στο κουτί των Tiffany’s που έλαβε ως δώρο από την Μελάνια Τραμπ και δε δίστασε να μιλήσει για την αμήχανη έκφρασή της και την ανικανότητά της να βρει ένα μέρος για να βάλει το κουτί.

«Ήταν μια υπέροχη κορνίζα» δήλωσε η Μισέλ Ομπάμα στην ΝτεΤζένερις βλέποντας το βίντεο από την στιγμή εκείνη.

Ας δούμε όμως τι είχε συμβεί εκείνη την ημέρα. Η Μελάνια παρουσίασε ένα κουτί Tiffany & Co στην Μισέλ Ομπάμα μπροστά στην είσοδο του Λευκού Οίκου πριν από την τελετή της ορκωμοσίας και η πρώην Πρώτη Κυρία αντέδρασε λίγο περίεργα. Γιατί όμως;

Όπως εξήγησε η ίδια: «Για όλα υπάρχει ένα πρωτόκολλο. Αυτό που θέλω να πω είναι πως πρόκειται για μια επίσημη επίσκεψη, έτσι σας λένε ότι πρόκειται να κάνετε αυτό, ότι πρέπει να σταθείτε εκεί. Ποτέ στο παρελθόν δεν είχαν δοθεί δώρα κι έτσι σκέφτηκα ‘ok’».

Μιλώντας για τη συμπεριφορά της είπε: «Τι έπρεπε να κάνω λοιπόν εγώ με αυτό το δώρο. Κανείς δεν ερχόταν για να το πάρει. Και τότε ο άνδρας μου έσωσε τη στιγμή. Βλέπετε, άρπαξε το κουτί και το πήγε μέσα. Δεν υπήρχε προσωπικό, κανείς. Αυτό που σκεφτόμουν ήταν ‘τι κάνω τώρα με το κουτί;’».

Η Μισέλ Ομπάμα εξηγεί γιατί εκνευρίστηκε όταν της έδωσε η Μελάνια το δώρο στο γαλάζιο κουτί! [βίντεο] | iefimerida.gr 0
Η Μισέλ Ομπάμα εξηγεί γιατί εκνευρίστηκε όταν της έδωσε η Μελάνια το δώρο στο γαλάζιο κουτί! [βίντεο] | iefimerida.gr 1
Η Μισέλ Ομπάμα εξηγεί γιατί εκνευρίστηκε όταν της έδωσε η Μελάνια το δώρο στο γαλάζιο κουτί! [βίντεο] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ