Στάθης Σαμαντάς: Γιατί οι γυναίκες λατρεύουν τα παπούτσια του «Ελληνα Manolo Blahnik» - iefimerida.gr

Στάθης Σαμαντάς: Γιατί οι γυναίκες λατρεύουν τα παπούτσια του «Ελληνα Manolo Blahnik»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Δεν φοβάμαι τα ύψη...έχεις δει τα παπούτσια μου;» είχε πει η Κάρι Μπράντσο (Aka Σάρα Τζέσικα Πάρκερ) που δεν δίσταζε να θυσιάσει το ενοίκιό της για ένα ζευγάρι Manolo Blahnik, στο Sex & the city.

Αν και η σειρά (που ανέδειξε το ψηλοτάκουνο ως τον κυρίαρχο παίκτη του ερωτικού παιχνιδιού) έχει τελειώσει εδώ και χρόνια, οι μετοχές του Ισπανού σχεδιαστή στο χρηματιστήριο της μόδας συνεχίζουν να εκτοξεύονται. Κάτι που αποδεικνύει ότι όσο υπάρχουν γυναίκες, θα υπάρχει ανάγκη για περισσότερα παπούτσια.

Αυτό ωστόσο που ώθησε τον Στάθη Σαμαντά, τον σχεδιαστή παπουτσιών να ξεκινήσει να σχεδιάζει γυναικεία ψηλοτάκουνα, δεν ήταν σίγουρα η ανάγκη αυτή ή κάποιο κενό στην αγορά. Ήταν η δική του εσωτερική ανάγκη να «ντύσει» αυτό το μέρος του σώματος. «Η σχέση μου με τα γυναικεία παπούτσια δεν ξεκίνησε από μητρικές εικόνες» μου απαντά ειλικρινά, στην ερώτηση για τη σχέση του με τα γυναικεία παπούτσια «Με έλκυε το πόδι και η γραμμή του και ήθελα να το "ντύσω" με ένα αντικείμενο (παπούτσι) το οποίο όχι μόνο θα ακολουθούσε τις γραμμές αυτές αλλά θα τις αναδείκνυε, διότι πάντα έδινα προσοχή στο πώς δείχνει ένα πόδι γυμνό και πώς δείχνει μέσα σε ένα παπούτσι. Το παπούτσι είναι το σπίτι του ποδιού. Άρα πρέπει να νιώθεις καλά μέσα σε αυτό. Σχεδίαζα παπούτσια παντού, σε όποιο χαρτί και αν έπεφτε στα χέρια μου. Ειδικά στην σχολή, κατά την διάρκεια των σπουδών μου στο βιομηχανικό σχέδιο».

Διαβάστε τη συνέντευξη του Στάθη Σαμαντά και δείτε τα υπέροχα παπούτσια του στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Στάθης Σαμαντάς Manolo Blahnik συνέντευξη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ