Ξεσκεπάστηκαν! Να ποιοι λογαριασμοί έχουν ψεύτικους followers και πληρωμένα like - iefimerida.gr

Ξεσκεπάστηκαν! Να ποιοι λογαριασμοί έχουν ψεύτικους followers και πληρωμένα like

Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι γεγονός ότι πολλοί χρήστες των social media και ιδίως του Instagram έχουν πάθει μια εμμονή με το πόσα like και followers θα συγκεντρώσουν στο προφίλ τους.

Υπάρχουν πολλοί εκεί έξω, έφηβοι και ενήλικες, που παρακολουθούν τα stories στο Instagram και τα tweet στο Twitter και προσπαθούν με κάθε τρόπο να ανεβάσουν τη δημοτικότητα του προφίλ τους.

Αλλωστε οι «οπαδοί» στα social media έχουν γίνει, κάποια χρόνια τώρα, το νέο βαρόμετρο της φήμης των δημόσιων προσώπων, των καλλιτεχνών, αλλά και των εταιρειών.

Ολοι κυνηγούν like και followers καθώς υπάρχει μια φιλοσοφία πίσω από αυτό. Οταν κανείς βλέπει πολλούς followers και μεγάλη δραστηριότητα στα retweets υποθέτει ότι αυτό το πρόσωπο είναι σημαντικό.

O καθένας θέλει να δει τα like, τις προβολές και τους οπαδούς/followers του στα ύψη. Τα στοιχεία αυτά είναι η κύρια μέτρηση της επιρροής και της αναγνώρισης.

Το ερώτημα που γεννάται λοιπόν είναι το εξής: Ολοι αυτοί που είναι κολλημένοι με τα social media, πόσους πραγματικούς ακόλουθους έχουν στο Instagram και το Twitter;

Δείτε πώς μπορείτε να εντοπίσετε αν ένα προφίλ έχει «αγοράσει» followers και like στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ followers instagram ψεύτικα like
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ