Κανένα πρόβλημα με τα τετράδια των Πανελληνίων, λέει το υπουργείο Παιδείας - iefimerida.gr

Κανένα πρόβλημα με τα τετράδια των Πανελληνίων, λέει το υπουργείο Παιδείας

Κανένα πρόβλημα με τα τετράδια των εξετάσεων
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Η διαδικασία εξελίσσεται ομαλά» ήταν η απάντηση της υφυπουργού Παιδείας Εύης Χριστοφιλοπούλου στα δημοσιεύματα που εμφανίζουν το υπουργείο να έχει καθυστερήσει την εκτύπωση των τετραδίων των Πανελληνίων, με αποτέλεσμα όλη η διαδικασία να κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα.

«Διαβεβαιώνω την κοινή γνώμη ότι υπάρχει σχέδιο» δήλωσε χαρακτηριστικά η υφυπουργός από το βήμα της Βουλής και ανέφερε πώς επανειλημμένα στο παρελθόν ο σχετικός διαγωνισμός είχε κηρυχθεί άγονος, αλλά πάντα η διαδικασία ολοκληρωνόταν εγκαίρως.

Η Εύη Χριστοφιλοπούλου, παράλληλα, εξέφρασε τη λύπη της για τα σημερινά δημοσιεύματα, καθώς, όπως χαρακτηριστικά είπε «ο Τύπος των άκρων επενδύει στην τρομολαγνεία και το λαϊκισμό μη διστάζοντας να έχει ως θύματα ακόμα και τις εφηβικές ψυχές».

«Θέλω πραγματικά να εκφράσω από το βήμα της Βουλής τη λύπη μου που κάποιοι, ακόμα και τώρα, με βάση φημολογίες και διαρροές επενδύουν για κομματικούς, εμπορικούς ή άλλους λόγους στο φόβο των γονιών και των μαθητών. Όλα βαίνουν απολύτως ομαλά. Το Υπουργείο προχωράει σε όλες τις προβλεπόμενες θεσμικά ενέργειες. Δεν υπάρχει πρόβλημα», συνέχισε.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ