Ο Μπολτ άρχισε ήδη τις ποδοσφαιρικές προπονήσεις -Και σκοράρει [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Μπολτ άρχισε ήδη τις ποδοσφαιρικές προπονήσεις -Και σκοράρει [εικόνες & βίντεο]

Ο Μπολτ έβαλε τα ποδοσφαιρικά παπούτσια (Φωτογραφία: Twitter)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μιλούσε σοβαρά. Και όσοι άκουγαν με σκεπτικισμό τον Γιουσέιν Μπολτ να λέει ότι θέλει να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο, άρχισαν να διαψεύδονται.

Ο ταχύτερος άνθρωπος του πλανήτη ξεκίνησε ήδη τις προπονήσεις σαν ποδοσφαιριστής, στη Νότια Αφρική με την Mamelodi Sundowns. Ο 31χρονος Τζαμαϊκανός με τα οχτώ χρυσά Ολυμπιακά μετάλλια επισκέπτεται βέβαια τη χώρα για άλλο λόγο, για την ανάπτυξη του αθλήματος στο οποίο έγινε σταρ, του στίβου, αλλά δεν έχασε την ευκαιρία να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο.

«Ευτυχώς που είναι ελεύθερος. Και μπορεί να παίξει σε αρκετές θέσεις», σχολίασε ο προπονητής της Mamelodi Sundowns, Πίτσο Μοσινάμε, γελώντας. Μάλιστα, σύμφωνα με τον μέσο της ομάδας Πέρσι Τάου, ο Μπολτ πέτυχε και γκολ στην προπόνηση.

Mamelodi Sundowns had a special guest in their training session on Monday morning at the club’s base in Chloorkop, sprint legend Usain Bolt.

FULL STORY: https://t.co/tyFJwtFgn4 pic.twitter.com/ZKeylXolAj

Speed, Precision and Power... the Sundowns way! #SchoolOfSpeed #Sundowns pic.twitter.com/4cOW33exVF

Here we go! Can the worlds fastest man keep up with the leagues most attacking team? #SchoolOfSpeed pic.twitter.com/cE6N3DbKJ0

Potential signing Masandawana? #SchoolOfSpeed #Sundowns pic.twitter.com/hasFOuTFEM

Ο Τζαμαϊκανός παραδέχθηκε ότι είναι δύσκολη η μετάβαση από τον στίβο στο ποδόσφαιρο, αλλά ευχαρίστησε τον σύλλογο για την ευκαιρία που του έδωσαν να προπονηθεί. «Ηταν ένα καλό παιχνίδι, μία διασκεδαστική ημέρα, πραγματικά το απόλαυσα. Είπα στον προπονητή ότι όταν επιστρέψω στην Τζαμάικα θα πρέπει να προπονηθώ, γιατί δεν είμαι σε καλή κατάσταση», δήλωσε σύμφωνα με το BBC.

Ηδη έχει γίνει γνωστό ότι ο Μπολτ θα περάσει μία εβδομάδα με την Μπορούσια Ντόρτμουντ τον Μάρτιο, προκειμένου να δοκιμάσει σοβαρά το ποδοσφαιρικό ταλέντο του. Ο ίδιος πιστεύει ότι μπορεί να τα καταφέρει να πραγματοποιήσει το παιδικό του όνειρο. Κυρίως όμως τον ενδιαφέρει να φορέσει τη φανέλα της αγαπημένης του Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως δηλώνει όπου σταθεί και βρεθεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιουσέιν Μπολτ Ποδόσφαιρο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ