Πολάκης: Δεν τίθεται κανένα θέμα πτώσης της κυβέρνησης - iefimerida.gr

Πολάκης: Δεν τίθεται κανένα θέμα πτώσης της κυβέρνησης

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Δεν υπάρχει κανένα θέμα πτώσης της κυβέρνησης», ανέφερε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του ο Παύλος Πολάκης.

«Τη απάντηση την έδωσε και ο κ. Καμμένος, δεν υπάρχει κανένα θέμα πτώσης της κυβέρνησης και διατάραξης της κυβερνητικής συνοχής», είπα χαρακτηριστικά ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, μιλώντας στον Real fm.

Ο κ. Πολάκης επεσήμανε ότι «το κακό είναι ότι η ΝΔ δυστυχώς προσπαθεί να γράψει άλλο ένα επεισόδιο στην προσπάθεια της αριστερής παρένθεσης. Θέλει να πατήσει πάνω στα πατριωτικά αισθήματα της πλειοψηφίας του πληθυσμού, τα οποία δυστυχώς αφήνει να ντύνονται με εθνικιστικές και ακροδεξιές κορώνες και εκφορές του λόγου, προκειμένου να πετύχει την πτώση της κυβέρνησης».

«Μυστική διπλωματία, όπως είπε ο κ. Κοτζιάς, είναι να συνεννοούνται δύο χώρες μυστικά εναντίον μιας τρίτης ή τέταρτης χώρας», είπε στη συνέχεια, όσον αφορά στη διαπραγμάτευση για το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων.

«Μυστική διπλωματία είναι να κάνεις διαπραγμάτευση με μια διπλανή χώρα όχι με τους καθ' ύλην αρμόδιους πολιτικούς, κυβερνητικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες, αλλά με εξωθεσμικούς παράγοντες, συμβούλους και παρασυμβούλους και τα αποτελέσματα της συμφωνίας να μην βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας», κατέληξε ο Παύλος Πολάκης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ