Το παράπονο του Νίμιτς: Δεν πηγαίνει διακοπές εξαιτίας του Σκοπιανού [βίντεο] - iefimerida.gr

Το παράπονο του Νίμιτς: Δεν πηγαίνει διακοπές εξαιτίας του Σκοπιανού [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το παράπονό του εκμυστηρεύτηκε στον Γιώργο Κουμουτσάκο ο ειδικός απεσταλμένος του ΟΗΕ για το Σκοπιανό, Μάθιου Νίμιτς, στη συνάντηση που είχαν το πρωί της Τρίτης στην Αθήνα.

Αφού ρώτησε τον κ. Κουμουτσάκο αν πηγαίνει συχνά διακοπές, ο Αμερικανός διπλωμάτης του αποκάλυψε ότι λόγω της δουλειάς του δεν μπορεί να πηγαίνει ο ίδιος διακοπές.
«Το μόνο πρόβλημα με τη δουλειά μου είναι ότι δεν μπορώ να κάνω διακοπές γιατί θα κάνει κακή εντύπωση» είπε ο ειδικός διαμεσολαβητής του ΟΗΕ.

Το παράπονο του Νίμιτς: Δεν πηγαίνει διακοπές εξαιτίας του Σκοπιανού [βίντεο] | iefimerida.gr 0


Στη συνέχεια, βέβαια, φρόντισε να βάλει στο κάδρο και τη σύζυγό του μιλώντας για τα παράπονα που του κάνει. «Η γυναίκα μου με ρωτάει συνέχεια "γιατί δεν μπορούμε να πάμε διακοπές;"» είπε χαρακτηριστικά με τον Γιώργο Κουμουτσάκο να του λέει ότι «έχετε άλλον έναν λόγο για να επιδιώκετε τη λύση».

Ο ειδικός διαμεσολαβητής του ΟΗΕ συζήτησε με τον εκπρόσωπο της ΝΔ εκτενώς το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων, λίγο πριν από τη συνάντηση με το Έλληνα υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΙΜΙΤΣ Κουμουτσάκος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ