Έβγαλε 3,5 εκατομμύρια δολάρια μέσα σε λίγες ώρες πουλώντας φλογοβόλα [εικόνες] - iefimerida.gr

Έβγαλε 3,5 εκατομμύρια δολάρια μέσα σε λίγες ώρες πουλώντας φλογοβόλα [εικόνες]

Ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τρία εκατομμύρια δολάρια κατάφερε να συγκεντρώσει μέσα σε λίγες μόνο ώρες, ο Έλον Μασκ πουλώντας... φλογοβόλα.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla, που φαίνεται πως δημιούργησε τη συσκευή , αξίας 500 δολαρίων, για δική του χρήση, τις έθεσε για προπαραγγελία την Κυριακή.

Προφανώς, οι άνθρωποι έχουν ενθουσιαστεί τόσο πολύ από αυτή τη συσκευή, που τουλάχιστον 7.000 έχουν ήδη κάνει την παραγγελία τους, με αποτέλεσμα να βγάλει μέσα σε λίγες ώρες περίπου 3,5 εκατομμύρια δολάρια.

Don’t do this. Also, I want to be clear that a flamethrower is a super terrible idea. Definitely don’t buy one. Unless you like fun.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elon Musk (@elonmusk) στις 27 Ιαν, 2018 στις 5:29 μμ PST

Το νέο δημιούργημα του Μασκ προέκυψε όταν τον περασμένο Δεκέμβριο αστειεύτηκε πως θα ξεκινήσει να πουλά φλογοβόλα αν η εταιρεία κατασκευής τούνελ – που έχει το όνομα The Boring Company – κατάφερνε να πουλήσει 50.000 καπέλα με το σήμα της.

«Μετά τα 50.000 καπέλα, θα αρχίσουμε να πουλάμε το φλογοβόλο της The Boring Company» τουίταρε τότε. «Ξέρω πως δεν εντάσσεται στο αντικείμενο της εταιρείας, αλλά τα παιδιά το λατρεύουν».

Great for roasting nuts

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elon Musk (@elonmusk) στις 27 Ιαν, 2018 στις 4:53 μμ PST

Τα φλογοβόλα άρχισαν να πωλούνται την Κυριακή και ο Μασκ ανακοίνωσε τα στοιχεία πωλήσεων στο Twitter. Περιέγραψε επίσης με ακρίβεια πως η συσκευή είναι «ιδανική για καβουρδισμένα φιστίκια» και «εγγυημένο να ζωντανέψει κάθε πάρτι».

«Η φήμη πως δημιουργώ κρυφά μια αποκάλυψη ζόμπι για να προκαλέσω ζήτηση για τα φλογοβόλα είναι εντελώς ψευδή» τουίταρε.

Say hello to my little friend …

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elon Musk (@elonmusk) στις 27 Ιαν, 2018 στις 4:42 μμ PST

«Θα χρειαζόσασταν εκατομμύρια ζόμπι για μια αποκαλούμενη αποκάλυψη, ούτως ή άλλως. Πού θα έβρισκα ένα εργοστάσιο τόσο μεγάλο για να κάνω τόσα πολλά;».

The rumor that I’m secretly creating a zombie apocalypse to generate demand for flamethrowers is completely false

The rumor that I’m secretly creating a zombie apocalypse to generate demand for flamethrowers is completely false

Σε ένα ελαφρώς πιο σοβαρό μήνυμα, ο Μακ είπε: «Το ATF (o κυβερνητικός οργανισμός για τα όπλα, τα εκρηκτικά και το αλκοόλ) λέει ότι κάθε φλογοβόλο με φλόγα μικρότερη από 3 μέτρα είναι εντάξει. Ο σχεδιασμός μας είναι η μέγιστη διασκέδαση με τον ελάχιστο κίνδυνο. Θα φοβόμουν περισσότερο ένα μαχαίρι μπριζόλας».

Το φλογοβόλο είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα The Boring Company και ξεκινά από τα 500 δολάρια. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, θα αρχίσουν να αποστέλλονται στους «τυχερούς» πελάτες την άνοιξη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Έλον Μασκ Tesla The Boring COmpany φλογοβόλα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ