Ρέσλερ: «Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν θέλετε επίτροπο!» - iefimerida.gr

Ρέσλερ: «Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν θέλετε επίτροπο!»

Ρέσλερ: «Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν θέλετε επίτροπο»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να αναλάβει την ανόρθωση της ελληνικής οικονομίας και την εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων ένας από τους 27 Ευρωπαίους επιτρόπους, προτείνει σήμερα ο υπουργός Οικονομίας της Γερμανίας, Φίλιπ Ρέσλερ, και δηλώνει ότι εξακολουθεί να μην καταλαβαίνει «γιατί η Ελλάδα αντιτίθεται στην πρόταση αυτή».

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Χάντελσμπλατ», ο φιλελεύθερος Γερμανός υπουργός προτείνει να επιλεγεί ένας από τους 27 Ευρωπαίους επιτρόπους, ο οποίος θα αναλάβει να προωθήσει την ανάπτυξη και τις μεταρυθμίσεις στο τόπο, καθώς και το συντονισμό των σχετικών προτάσεων που προέρχονται από τα άλλα κράτη - μέλη.

Πάντως, εμφανίστηκε απογοητευμένος από το γεγονός ότι η Ελλάδα δεν εμφανίζεται πρόθυμη να αποδεχθεί την πρότασή του για τον ορισμό ενός προσώπου που θα ασχολείται αποκλειστικά με τα δικά της θέματα, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «δεν καταλαβαίνω το γεγονός ότι από την ελληνική πλευρά αντιτίθενται σ' αυτή την πρόταση».«Έχω μερικές φορές την εντύπωση πως ο ελληνικός λαός έχει συνείδηση των θυσιών που είναι απαραίτητες, αλλά οι ελληνικές ελίτ δεν θέλουν να απαρνηθούν τα προνόμιά τους», συνέχισε.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ