28 χρόνια στο παράθυρο του οδηγού -Η σοκαριστική φωτογραφία με τις επιπτώσεις του ήλιου στο δέρμα [εικόνα] - iefimerida.gr

28 χρόνια στο παράθυρο του οδηγού -Η σοκαριστική φωτογραφία με τις επιπτώσεις του ήλιου στο δέρμα [εικόνα]

New England Journal of Medicine
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ολοι γνωρίζουμε πόσο βλαβερός είναι ο ήλιος και πόσο αναγκαίο είναι το αντηλιακό όχι μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες, αλλά και τον χειμώνα.

Οι ειδικοί προειδοποιούν τις αρνητικές επιπτώσεις που έχουν οι ακτινοβολίες του ήλιου στο δέρμα μας, αλλά για κάποιο περίεργο λόγο κάποιοι δεν δίνουν σημασία και συνεχίζουν να μην βάζουν αντηλιακό στο πρόσωπό τους πριν φύγουν από το σπίτι τους το πρωί.

Τέσσερις στους δέκα Έλληνες αρνούνται να χρησιμοποιήσουν αντιηλιακό, το 80% των λεγόμενων ακτινικών υπερκερατώσεων οφείλεται στον ήλιο της πόλης όλο τον χρόνο και όχι μόνο στην ηλιοθεραπεία της παραλίας.

Ενας οδηγός φορτηγού που δεν έβαλε ποτέ στο πρόσωπό του αντηλιακό δείχνει με τον πιο έμπρακτο τρόπο τις επιπτώσεις του ήλιου πάνω στο δέρμα του.

Δείτε τη φωτογραφία που έγινε viral και δείχνει τις επιπτώσεις που έχει ο ήλιος στο δέρμα μας στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ήλιος δέρμα επιπτώσεις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ