Εκρηξη σε διαμέρισμα της Λάρισας -Στο νοσοκομείο μητέρα και το μόλις 7 ημερών παιδί της [εικόνες] - iefimerida.gr

Εκρηξη σε διαμέρισμα της Λάρισας -Στο νοσοκομείο μητέρα και το μόλις 7 ημερών παιδί της [εικόνες]

Φωτογραφία Αρχείου: Eurokinissi/ Εκρηξη σε διαμέρισμα της Λάρισας – Στο νοσοκομείο μητέρα και το μόλις 7 ημερών παιδί της [εικόνες]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αναστάτωση επικράτησε το μεσημέρι της Κυριακής σε πολυκατοικία στη Λάρισας, όταν σημειώθηκε έκρηξη σε γκαζάκι μέσα σε διαμέρισμα.

Αμέσως ειδοποιήθηκαν τόσο η Πυροσβεστική Υπηρεσία Λάρισας όσο και το ΕΚΑΒ, που έσπευσαν στο σημείο.

Η έκρηξη σημειώθηκε σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου αλλά προκλήθηκαν πολλές υλικές ζημιές, τόσο στο συγκεκριμένο διαμέρισμα όσο και σε διαμερίσματα άλλων ορόφων της πολυκατοικίας.

Εκρηξη σε διαμέρισμα της Λάρισας -Στο νοσοκομείο μητέρα και το μόλις 7 ημερών παιδί της [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Στο διαμέρισμα ζει ένα ζευγάρι με τα δύο του παιδιά και σύμφωνα με το onlarisa.gr από δεν υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί καθώς κανείς τους δεν ήταν κοντά στο σημείο που σημειώθηκε η έκρηξη.

Εκρηξη σε διαμέρισμα της Λάρισας -Στο νοσοκομείο μητέρα και το μόλις 7 ημερών παιδί της [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, σε καλή κατάσταση μεταφέρθηκαν στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας, τόσο η μητέρα όσο και τα δύο της παιδιά, το ένα μάλιστα ηλικίας μόλις 7 ημερών.

Στο σημείο βρίσκονται μέχρι αυτή τη στιγμή τόσο η αστυνομία όσο και 2 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 5 άνδρες, προκειμένου να υπάρξει καταγραφή των ζημιών, ενώ έχει αναστατωθεί πό την έκρηξη και τα αποτελέσματά της ολόκληρη η περιοχή.

Πηγή- Φωτογραφίες: onlarissa.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λάρισα πολυκατοικία γκαζάκι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ