Οι καταναλωτές παρήγγειλαν 55 τόνους πατάτες σε τιμές παραγωγού - iefimerida.gr

Οι καταναλωτές παρήγγειλαν 55 τόνους πατάτες σε τιμές παραγωγού

πατάτες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κάθε προσδοκία ξεπέρασαν οι παραγγελίες για πατάτες των καταναλωτών στη Θεσσαλονίκη, αφού η ποσότητα που έχει ζητηθεί από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο ξεπερνά τους 55 τόνους και είναι πενταπλάσια σε σχέση με αυτή που είχε προϋπολογιστεί.

Εκατοντάδες καταναλωτές έσπευσαν να επωφεληθούν από την πρωτοβουλία τής Γεωπονικής Σχολής να διαθέσει το προϊόν σε τιμή παραγωγού, ήτοι 0,25 ευρώ ανά κιλό ή 5 ευρώ τα 20 κιλά.

Η διάθεση πατάτας Νευροκοπίου και Ανω Βροντούς στις συγκεκριμένες προνομιακές τιμές θα πραγματοποιηθεί αύριο, από τις 11.00 μέχρι τις 3 μετά το μεσημέρι, στο προαύλιο του κτηρίου διοίκησης του ΑΠΘ, ενώ θα συνεχιστεί μεθαύριο Σάββατο, με τη διάθεση άλλων 50 τόνων, μεταξύ 11.00 και 13.00, στον ίδιο χώρο.

Πάντως, αύριο θα μπορούν να αγοράσουν πατάτες μόνο όσοι έσπευσαν να τις παραγγείλουν μέχρι τις 15.00 σήμερα. Οι υπόλοιποι θα μπορούν απλά να παραγγείλουν κι αν οι νέες παραγγελίες είναι πολλές, δεν αποκλείεται να «στηθεί» ακόμα μία υπαίθρια αγορά στο ΑΠΘ και την επόμενη εβδομάδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ