Παίκτης του Survivor 1 αποκαλύπτει πως φλέρταρε με τη Σάρα Εσκενάζυ - iefimerida.gr

Παίκτης του Survivor 1 αποκαλύπτει πως φλέρταρε με τη Σάρα Εσκενάζυ

Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με αφορμή ερώτηση για τη σχέση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ο Πάνος Αργιανίδης αποκάλυψε πως στον πρώτο κύκλο του δημοφιλούς ριάλιτι επιβίωσης υπήρξε κι άλλο ένα φλερτ.

Αυτό δεν είναι άλλο από το δικό του με τη... Σάρα Εσκενάζυ!

«Υπήρχε ένα φλερτ δικό μου με τη Σάρα Εσκενάζυ. Στην αρχή. Από την αρχή στα κάστινγκ ήμουν συνέχεια με την Κολιδά. Κάποια στιγμή βλέπω τη Σάρα και λέω τι όμορφη κοπέλα! Είχα πάθει σοκ και λέω αυτή θέλω να μπει. Πήγα στην παραγωγή και είπα “αυτή την έχετε κοιτάξει;” Τελικά ακυρώθηκε μια άλλη κοπέλα που για κάποιους λόγους δεν μπόρεσε να μπει και μπήκε η Σάρα. Της το είχα πει της Σάρας ότι μου αρέσει, απλά είχαμε πει ότι δεν θα δώσουμε ποτέ δικαίωμα μέσα στο παιχνίδι. Βγήκαμε ραντεβού, πήγα στο μαγαζί της.

Νομίζω ότι είναι ένας άνθρωπος που με ενδιαφέρει πάρα πολύ. Νομίζω ότι είναι κάτι που το έχει καταλάβει. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να έχει στη ζωή της τώρα μετά το παιχνίδι», είπε χαρακτηριστικά ο μάνατζερ ράγκμπι, σε συνέντευξή του στους Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ