Ο Τραμπ αλλάζει ψυγεία στο Air Force One -Στα 24 εκατ. δολάρια το κόστος! - iefimerida.gr

Ο Τραμπ αλλάζει ψυγεία στο Air Force One -Στα 24 εκατ. δολάρια το κόστος!

Πανάκριβα είναι τα νέα ψυγεία του Air Force One. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά 24 εκατομμύρια δολάρια θα κληθούν να πληρώσουν οι Αμερικανοί φορολογούμενοι για την αναβάθμιση των ψυγείων στο Air Force One.

Η διοίκηση του Τραμπ υπέγραψε ένα συμβόλαιο ύψους 24 εκατομμυριών δολαρίων με την Boeing για να αντικαταστήσει δύο συστήματα ψύξης τροφίμων στο Air Force One, το αεροπλάνο του Αμερικανού προέδρου, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Τα συστήματα αυτά είναι τα δύο από τα πέντε «ψυκτικά» στο Air Force One, τα οποία είναι εφοδιασμένα με ψυκτική ικανότητα να χειρίζονται 3.000 γεύματα, σύμφωνα με στρατιωτικές προδιαγραφές.

Αυτό αρκεί για να ταΐσει τον Αμερικανό πρόεδρο και τους 50 πλησιέστερους φίλους του, με τρία γεύματα την ημέρα, για τρεις εβδομάδες. Κι αυτό φυσικά, εφόσον ο Ντόναλντ Τρμπ δεν επιδοθεί στο αγαπημένο του φαγητό εντός αεροπλάνου: το fast food.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη President Donald J. Trump (@realdonaldtrump) στις 26 Μάι, 2016 στις 2:29 μμ PDT

Η τιμή των 24 εκατομμυρίων δολαρίων, την οποία αρνήθηκε να σχολιάσει η Boeing, ισοδυναμεί με τα χρήματα που ξοδεύουν οι Αμερικανοί φορολογούμενοι για να χρηματοδοτήσουν 8 Σαββατοκύριακα του προέδρους τους στο θέρετρό του Mar-a-Lago, το οποίο ο Τραμπ επισκέφθηκε 11 φορές την πρώτη του χρονιά στο Λευκό Οίκο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Air Force One Ντόναλντ Τραμπ ψυγεία Boeing
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ