Πότε θα κάνει πρεμιέρα ο τελευταίος κύκλος του Game of Thrones - iefimerida.gr

Πότε θα κάνει πρεμιέρα ο τελευταίος κύκλος του Game of Thrones

Η ηθοποιός Μέισι Γουίλιαμς. Φωτογραφία: YouTube
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι λεπτομέρειες για την όγδοη και τελευταία σεζόν του Game of Thrones βγαίνουν με το σταγονόμετρο.

Το μόνο πράγμα που ξέρουν οι οπαδοί της σειράς είναι πως δε θα επιστρέψει πριν από το 2019.

Όμως η Μέισι Γουίλιαμς (Arya Stark) μόλις μας έδωσε μερικές ακόμη πληροφορίες. Η 8η σεζόν της τηλεοπτικής σειράς που έχει καθηλώσει εκατομμύρια θεατές σε όλο τον κόσμο, θα κάνει πρεμιέρα τον Απρίλιο του 2019.

«Τελειώνουμε τον Δεκέμβριο και το πρώτο μας επεισόδιο θα προβληθεί τον Απρίλιο (2019)» ανέφερε σε πρόσφατη συνέντευξή της στο «Metro».

Αυτό σημαίνει πως οι οπαδοί της σειράς θα πρέπει να περιμένουν τουλάχιστον 15 μήνες από σήμερα για να δουν τα νέα επεισόδια, αλλά σύμφωνα με την Γουίλιαμς, θα είναι τόσο συναρπαστικά που θα αξίζει η αναμονή.

«Απαιτείται μια τετράμηνη επεξεργασία για αυτά τα τεράστια επεισόδια» συνέχισε. «Είναι πολλά που πρέπει να γίνουν στην τελική επεξεργασία, δε θα θέλατε να σπεύσουμε αυτή τη διαδικασία. Οφείλουμε στο κοινό μας και στους θαυμαστές μας να επιδείξουμε τις καλύτερες ικανότητές μας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Game of Thrones Μέισι Γουίλιαμς 8ος κύκλος 2019
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ