ΣΥΡΙΖΑ: Ξεπέρασε τα όρια ο Δ. Καμμένος -Ερωτήματα για τη σκοπιμότητα των επιθέσεων - iefimerida.gr

ΣΥΡΙΖΑ: Ξεπέρασε τα όρια ο Δ. Καμμένος -Ερωτήματα για τη σκοπιμότητα των επιθέσεων

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Δημήτρης Καμμένος ξεπέρασε τα όρια, σχολίασαν κύκλοι του ΣΥΡΙΖΑ, αναφορικά με την επίθεση του βουλευτή των ΑΝΕΛ σε στελέχη του κόμματος.

Σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ, το πρωί, ο κ. Καμμένος αντεπιτέθηκε σε όσους από τον ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισαν ακροδεξιούς τους βουλευτές των ΑΝΕΛ που μετείχαν στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης για το Σκοπιανό. Παράλληλα έστρεψε ονομαστικά τα βέλη του εναντίον του Πάνου Σκουρλέτη, του Δημήτρη Παπαδημούλη και του Μάκη Μπαλαούρα.

«Οι συστηματικές επιθέσεις του βουλευτή των ΑΝΕΛ Δημήτρη Καμμένου ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ και στα στελέχη του, υπερβαίνουν τα όρια, προκαλούν ερωτήματα για τη σκοπιμότητά τους και βρίσκονται σε πλήρη αναντιστοιχία με τη στάση των ΑΝΕΛ και το κλίμα συνεργασίας μεταξύ των δύο κομμάτων», σχολίαζαν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ στο ΑΠΕ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Δημήτρης Καμμένος ΣΥΡΙΖΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ