Ισχυρή έκρηξη στην Καμπούλ -Σε περιοχή με πολλές πρεσβείες - iefimerida.gr

Ισχυρή έκρηξη στην Καμπούλ -Σε περιοχή με πολλές πρεσβείες

Ισχυρή έκρηξη στην Καμπούλ (Φωτογραφία αρχείου: AP)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ισχυρή έκρηξη με πολλά θύματα σημειώθηκε στην Καμπούλ.

Η επίθεση αυτοκτονίας με παγιδευμένο με εκρηκτικά αυτοκίνητο σημειώθηκε σε περιοχή της αφγανικής πρωτεύουσας, όπου βρίσκονται πολλές ξένες πρεσβείες και κυβερνητικά κτίρια. Τουλάχιστον 3 άνθρωποι σκοτώθηκαν κι άλλοι 79 τραυματίστηκαν σύμφωνα με αξιωματούχου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες έκρυψαν τη βόμβα σε ασθενοφόρο, ενώ αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι πλήθος κόσμου ήταν στο σημείο, την ώρα της έκρηξης.

«Περισσότεροι από 50 τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Emergency. Πρόκειται για σφαγή», έγραψε στο Twitter η οργάνωση αρωγής επικαλούμενη τον συντονιστή της, Ντέγιαν Πάνιτς.

Την ευθύνη της επίθεσης ανέλαβαν οι Ταλιμπάν. . Η έκρηξη σημειώθηκε μία εβδομάδα μετά την επίθεση στο ξενοδοχείο Intercontinental, κατά την οποία είχαν σκοτωθεί περισσότεροι από 20 άνθρωποι. Και τότε την ευθύνη ειχαν αναλάβει οι Ταλιμπάν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Καμπούλ έκρηξη πρεσβείες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ