Χατζηδάκης: Δεν θα υπάρξει συμβούλιο πολιτικών αρχηγών - iefimerida.gr

Χατζηδάκης: Δεν θα υπάρξει συμβούλιο πολιτικών αρχηγών

Ο Κωστής Χατζηδάκης (Φωτογραφία: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η θέση της ΝΔ στο Σκοπιανό είναι ξεκάθαρη και έχει υπογραμμίσει από την αρχή ότι ο αλυτρωτισμός πρέπει να παταχθεί, ξεκινώντας από την αλλαγή του Συντάγματος της ΠΓΔΜ, δήλωσε ο Κωστής Χατζηδάκης.

Αναφερόμενος στους λόγους που ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί σήμερα με τον Αλέξη Τσίπρα, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ δήλωσε στον ΣΚΑΪ: «Πάμε για λόγους θεσμικής τάξεως στη σημερινή συνάντηση με τον κ.Τσίπρα. Όποιο παράθυρο συνεννόησης και συναίνεσης υπήρχε το έχει κλείσει ο ίδιος ο κ. Τσίπρας με την ανεύθυνη στάση του στο ζήτημα».

Δήλωσε ακόμη ότι όπως εξελίσσονται τα πράγματα, δεν βλέπει πιθανή σύγκληση πολιτικών αρχηγών, καθώς «ο κ. Τσίπρας έχει αυτο-υπονομευθεί».

Σε ό,τι αφορά το επερχόμενο συλλαλητήριο, ο κ. Χατζηδάκης είπε ότι οι βουλευτές της ΝΔ είναι ελεύθεροι να μετάσχουν, όπως έγινε και σε εκείνο της Θεσσαλονίκης.

«Γιατί το 2008 δεν είχαμε συλλαλητήριο με την κυβέρνηση Καραμανλή; Διότι η κυβέρνηση είχε ενημερώσει την αντιπολίτευση και οι πολίτες ήξεραν ότι υπήρχε συγκεκριμένη θέση για το ζήτημα. Την κινητοποίηση για τα συλλαλητήρια την κάνει η ίδια η κυβέρνηση με την αλαζονεία της . Οι βουλευτές της ΝΔ όπως και στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης αναφέρει πως οι βουλευτές της είναι ελεύθεροι να συμμετέχουν. Η κυβέρνηση είναι ικανή για κάθε επικοινωνιακό κόλπο και τρικ αλλά ανίκανη για την οποιαδήποτε λύση», δήλωσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κωστής Χατζηδάκης ΝΔ Σκοπιανό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ