Εικόνες-σοκ στο Καζακστάν: Στους -56 η θερμοκρασία -Ζώα πάγωσαν, γυναίκα με μίνι υπέστη κρυοπαγήματα [εικόνες&βίντεο] - iefimerida.gr

Εικόνες-σοκ στο Καζακστάν: Στους -56 η θερμοκρασία -Ζώα πάγωσαν, γυναίκα με μίνι υπέστη κρυοπαγήματα [εικόνες&βίντεο]

Παγωμένο κουνέλι στο Καζακστάν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι περισσότεροι όταν κάνει παγωνιά έξω επιλέγουν να μείνουν σπίτι. Μάλιστα, εάν η θερμοκρασία αγγίζει τους -40 βαθμούς Κελσίου μένουν κλεισμένοι στο σπίτι έχοντας τη θέρμανση στο φουλ.

Μια γυναίκα στο Καζακστάν, ωστόσο, φαίνεται πως δεν πτοήθηκε από τις πολικές θερμοκρασίες και βγήκε έξω και όχι μόνο... Σκέφτηκε πως ήταν καλή ιδέα να ντυθεί σέξι και φόρεσε μίνι φούστα.

Αποτέλεσμα ήταν να πάθει κρυοπαγήματα και να κινδυνεύει ακόμη και να χάσει τα πόδια της.

Η φοιτήτρια, που κατοικεί στην πόλη Άστανα του Καζακστάν, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με την κατάσταση στα πόδια της να είναι πολύ κακή.

Οι γιατροί χωρίς να αποκαλύπτουν το όνομά της, δημοσίευσαν φωτογραφία από τη ζημιά που έπαθαν τα πόδια της, θέλοντας να προειδοποιήσουν και άλλες γυναίκες για τις επιπτώσεις τόσο χαμηλών θερμοκρασιών στο σώμα τους.

Εικόνες-σοκ στο Καζακστάν: Στους -56 η θερμοκρασία -Ζώα πάγωσαν, γυναίκα με μίνι υπέστη κρυοπαγήματα [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 0

Η θερμοκρασία στο Καζακστάν άγγιξε μέχρι και τους -56 βαθμούς Κελσίου. Την Πέμπτη, κυκλοφόρησαν εικόνες παγωμένων ζώων, τα οποία έπεσαν θύματα του πρωτοφανούς ψύχους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Καζακστάν κρύο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ