ΑΕΚ: Νέο συγχωροχάρτι σε Βράνιες -Παίζει βασικός με Λαμία - iefimerida.gr

ΑΕΚ: Νέο συγχωροχάρτι σε Βράνιες -Παίζει βασικός με Λαμία

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το νέο κρούσμα απειθαρχίας του Ογκνιέν Βράνιες πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό φαίνεται ότι συγχωρείται ξανά από την ΑΕΚ.

Ο Βόσνιος στόπερ που έχει δημιουργήσει αρκετά θέματα στο εσωτερικό της ομάδας το τελευταίο διάστημα, είχε συνάντηση στα Σπάτα με τον Μανόλο Χιμένεθ και στελέχη της ΑΕΚ και άπαντες αποφάσισαν να του δώσουν ακόμη μία ευκαιρία. Μάλιστα, ο Ισπανός τον πήρε στην αποστολή για το ματς με την Λαμία αύριο το βράδυ, ενώ με τους Τσιγκρίνσκι-Τσόσιτς εκτός αποστολής (έμεινε και ο Κονέ εκτός) το πιθανότερο είναι ότι θα είναι βασικός στόπερ μαζί με τον Λαμπρόπουλο στην άμυνα.

Πάντως, όλα δείχνουν ότι η ΑΕΚ ήθελε να ρίξει τους τόνους στην υπόθεση Βράνιες και το καλοκαίρι μετά το τέλος της σεζόν να υπάρξει προσπάθεια πώλησης του για να έχει οικονομικά οφέλη η Ενωση και χρόνο αντικατάστασης του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ βρανιες Λαμία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ