Παναθηναϊκός: Αποδεκατισμένος στην Ριζούπολη -Αποχαιρέτισαν Μολέδο και Χίλιεμαρκ - iefimerida.gr

Παναθηναϊκός: Αποδεκατισμένος στην Ριζούπολη -Αποχαιρέτισαν Μολέδο και Χίλιεμαρκ

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τους τίτλους τέλους στη συνεργασία τους με τον Παναθηναϊκό έβαλαν οι Όσκαρ Χίλιεμαρκ και Ροντρίγκο Μολέδο.

Μετά τον Βιγιαφάνες, αμφότεροι βρέθηκαν για τελευταία φορά σήμερα στο Κορωπί όπου και αποχαιρέτησαν τους πρώην, πλέον, συμπαίκτες τους. Ο Σουηδός χαφ αναχωρεί για τη Τζένοα, όπου και ανήκουν τα δικαιώματά του, ενώ ο Βραζιλιάνος στόπερ θα επιστρέψει στην Ιντερνασιονάλ.

Η αποστολή

Χωρίς τους Μουνιέ και Μολίνς, που δεν έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους και με αρκετούς νεαρούς ο Παναθηναϊκός θα τεθεί αντίπαλος του Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη. Εκτός αποστολής έμεινε και ο Χίλιεμαρκ και ο Μόλεδο, ο οποίος θα αποχωρήσουν από τους πράσινους και σήμερα χαιρέτησαν τους συμπαίκτες του. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης μετά την προπόνηση έκανε γνωστά τα ονόματα των παικτών που απαρτίζουν την αποστολή. Αναλυτικά: Διούδης, Βλαχοδήμος, Ευαγγέλου, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Αυλωνίτης, Κουρμπέλης, Κουλιμπαλί, Γιόχανσον, Ινσούα, Λουντ, Στάικος, Τζανδάρης, Μπουζούκης, Κουντουριώτης, Δώνης, Χατζηγιοβάνης, Πίσπας, Αλτμαν και Εμμανουηλίδης.

Το «αντίο» στον Βιγιαφάνες

Την πώληση του Λούκας Βιγιαφάνιες στην Αλάνιασπορ επιβεβαίωσε και ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» αποχαιρέτησαν τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό, μιλώντας με άκρως κολακευτικά λόγια για την παρουσία του στον σύλλογο. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την πώληση του Λούκας Βιγιαφάνιες στην τουρκική Alanyaspor. Ο Λούκας έμεινε δύο χρόνια στον Παναθηναϊκό και κατέγραψε 73 συμμετοχές και 10 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Ο Λούκας «δέθηκε» με το Τριφύλλι, πρόσφερε τον καλύτερο εαυτό του, ξεχώρισε για τον επαγγελματισμό και τη μαχητικότητά του, τιμώντας τη φανέλα του Συλλόγου. Η οικογένεια του Παναθηναϊκού του εύχεται κάθε επιτυχία και καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ