Ο Ντάνος βρέθηκε στο «Survivor Εδώ» και στο πάνελ δεν κάθισαν Βαλαβάνη-Βασάλος [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Ντάνος βρέθηκε στο «Survivor Εδώ» και στο πάνελ δεν κάθισαν Βαλαβάνη-Βασάλος [βίντεο]

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος βρέθηκε στην εκπομπή «ΕΔΩ Survivor» με την Ντορέττα Παπαδημητρίου για να σχολιάσει τους παίκτες που βρίσκονται στον Αγιο Δομίνικο.

Αυτό που έκανε εντύπωση ήταν πως από το πάνελ έλειπαν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος, οι οποίοι βρίσκονται στο πλευρό της Ντορέττας Παπαδημητρίου.

«Δεν θα μπορούσα να σκεφτώ κάποιον καλύτερο για πρώτο καλεσμένο, διότι είσαι ο Survivor!» είπε η παρουσιάστρια.

«Είναι χαρά και για εμένα και τιμή να είμαι ο πρώτος σας καλεσμένος» απάντησε εκείνος με την Ντορέττα Παπαδημητρίου να λέει:

«Ακόμα και όταν θα βγει με το καλό και ο νέος Survivor σε αυτό που βλέπουμε φέτος, όπως και να το κάνουμε, η νέα εκπομπή Survivor που ξεκίνησε πέρσι είχε εσένα νικητή, σε ένα Survivor που είχε μάλιστα εξαιρετικό ενδιαφέρον από πολλές απόψεις. Και εσύ ήσουν ένας άνθρωπος που μέσα από αυτό το πρόγραμμα όχι μόνο αναδείχθηκες αγωνιστικά, ήσουν και μια προσωπικότητα η οποία προκάλεσε πολύ έντονα πάθη και συζητήσεις και πολύ μεγάλη αγάπη από τον κόσμο την οποία από όσο ξέρω απολαμβάνεις μέχρι και σήμερα σε αμείωτο ρυθμό και βαθμό».

Πηγή βίντεο: gossip-tv.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Survivor Survivor 2 Γιώργος Αγγελόπουλος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ