5 διάσημοι που «εκτέλεσαν» ρόλους με τις υποκριτικές τους ικανότητες [εικόνες και βίντεο] - iefimerida.gr

5 διάσημοι που «εκτέλεσαν» ρόλους με τις υποκριτικές τους ικανότητες [εικόνες και βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εχει τύχει πολλές φορές να δούμε, τόσο στην τηλεόραση όσο και στο θέατρο, ανθρώπους της εγχώριας showbiz που ουδεμία σχέση έχουν με την υποκριτική, να ερμηνεύουν (ας τα θέσουμε έτσι για αρχή) κάποιο ρόλο.

Μπορεί να μην είναι ηθοποιοί ωστόσο η φήμη τους αλλά και η αγάπη που μπορεί να δείχνει μεγάλη μερίδα των Ελλήνων που αγαπούν την Τέχνη (Sic) στο πρόσωπό τους, τους βοηθά να... μπουν στα κόλπα και να προκαλέσουν αίσθηση είτε θετική είτε αρνητική.

Μάλιστα, πριν λίγες μέρες έγινε γνωστό ότι ο νικητής του περσινού Survivor, Γιώργος Αγγελόπουλος, θα παίξει στην επιτυχημένη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου, «Το Τατουάζ» που προβάλλεται στον Alpha και από ό,τι διαβάζουμε έχει αρκετά υψηλή τηλεθέαση.

Με αφορμή λοιπόν την απόπειρα του «Ντάνου» να πρωταγωνιστήσει σε μυθοπλασία στη μικρή οθόνη (γιατί σε ριάλιτι τον είδαμε), συγκεντρώσαμε πέντε διάσημους celebrities που... εκτέλεσαν κάποιο ρόλο. Μην πάει ο νους σας -μόνο- στο κακό. Κάποιοι τα κατάφεραν και συνεχίζουν να τα καταφέρνουν καλά. Κάποιοι πάλι, όχι.

5 διάσημοι που «εκτέλεσαν» ρόλους με τις υποκριτικές τους ικανότητες, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ντανος Καλομοίρα Δούκισσα Νομικού
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ