Πρόστιμο 14.000 ευρώ σε εστιατόριο στη Βενετία που χρέωσε για ένα απλό γεύμα 1.100 ευρώ! - iefimerida.gr

Πρόστιμο 14.000 ευρώ σε εστιατόριο στη Βενετία που χρέωσε για ένα απλό γεύμα 1.100 ευρώ!

Η Osteria da Luca στη Βενετία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρόστιμο 14.000 ευρώ από τις αρχές τις πόλης, καλείται να πληρώσει το εστιατόριο στη Βενετία που υπερχρέωσε τουρίστες για ένα δείπνο με μπριζόλες.

Η Osteria da Luca έγινε παγκοσμίως γνωστή νωρίτερα αυτή την εβδομάδα μετά από δημοσιεύματα που ανέφεραν πως τέσσερις Ιάπωνες τουρίστες πλήρωσαν 1.100 ευρώ για 4 μπριζόλες, τηγανιτά ψάρια και μεταλλικό νερό.

Ο δήμαρχος της Βενετίας, Λουίτζι Μπρουνιάρο, υποσχέθηκε να παρέμβει για το «επαίσχυντο επεισόδιο».

Μόλις έγινε γνωστή η είδηση, την Osteria da Luca επισκέφθηκε η αστυνομία, υπάλληλοι του υγειονομικού, επιθεωρητές κτιρίων και η αστυνομία για το οικονομικό έγκλημα, καταλήγοντας τελικά να επιβάλλουν πρόστιμα συνολικού ύψους 14.000 ευρώ, σύμφωνα με την εφημερίδα Il Gazzetino.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Joyce Camille (@joyzroc) στις 2 Μάρ, 2016 στις 6:55 πμ PST

Οι επιθεωρητές κτιρίων και το υγειονομικό ανακάλυψαν διαρθρωτικές παρατυπίες στην κουζίνα και στον χώρο εξυπηρέτησης του εστιατορίου και η τοπική αστυνομία διαπίστωσε διοικητικές ασυνέπειες.

Ο Σύνδεσμος Ξενοδόχων Βενετίας την Τετάρτη πρόσφερε στους 4 αδικημένους Ιάπωνες τουρίστες μια δωρεάν διαμονή δύο διανυκτερεύσεων σε ένα ξενοδοχείο 4 ή 5 αστέρων σε μια προσπάθεια να αναζωογονήσει την φήμη της πόλης. Ωστόσο, δεν έγινε γνωστό, αν τους επιστράφηκε μέρος του ποσού που πλήρωσαν στο εστιατόριο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ