Λαβρώφ: Οι ΗΠΑ δεν μπορούν να ανακατεύονται με τα εσωτερικά της Μόσχας - iefimerida.gr

Λαβρώφ: Οι ΗΠΑ δεν μπορούν να ανακατεύονται με τα εσωτερικά της Μόσχας

Σεργέυ Λαβρώφ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μήνυμα προς πολλές κατευθύνσεις αλλά κυρίως προς τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής στέλνει ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρώφ, ο οποιός τονίζει πως οι καιροί που οι Αμερικανοί μπορούσαν να ανακατεύονται σε εσωτερικά ζητήματα της Μόσχας, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.

«Ο καιρός που μπορούσαν να δώσουν μαθήματα στη Ρωσία έχει περάσει προ πολλού. Οι Αμερικανοί εταίροι μας το γνωρίζουν καλά, όμως οι προσεγγίσεις του παρελθόντος και τα στερεότυπα εξακολουθούν ακόμη να είναι παρόντα», τονίζει ο Λαβρόφ σε συνέντευξή του, που δημοσιεύεται σήμερα στην ιστοσελίδα της επίσημης εφημερίδας Ρασίσκαγια Γκαζέτα.

«Αντιδρούμε αταλάντευτα όταν σημειώνονται προσπάθειες ανάμειξης σε πολιτικές και εκλογικές διαδικασίες, περιλαμβανομένων και των χρηματοδοτήσεων ιδρυμάτων και θεσμών της κοινωνίας των πολιτών», τόνισε ο ίδιος.

Ο πρωθυπουργός Βλαντίμιρ Πούτιν, που θεωρείται επικρατέστερος για την εκλογή του στις προεδρικές εκλογές της 4ς Μαρτίου, έχει κατηγορήσει πολλές φορές τους διοργανωτές διαδηλώσεων της αντιπολίτευσης και ΜΚΟ που επιβλέπουν τη διεξαγωγή των εκλογών ότι χρηματίζονται από τη Δύση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ