Σκηνές απείρου κάλλους: Γάλλοι μαλλιοτραβιούνται για ένα βαζάκι Nutella σε έκπτωση [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Σκηνές απείρου κάλλους: Γάλλοι μαλλιοτραβιούνται για ένα βαζάκι Nutella σε έκπτωση [εικόνες & βίντεο]

Πανικός για ένα βαζάκι Nutella. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σκηνές υστερίας επικράτησαν στα γαλλικά σούπερ μάρκετ την Πέμπτη με τα μέσα ενημέρωσης να αναφέρουν πως οι Γάλλοι φέρονταν σαν «ζώα» εξαιτίας μιας έκπτωσης στη Nutella.

Ακόμη και για μια χώρα της οποίας η εμμονή για τη Nutella είναι φημισμένη, οι σκηνές που επικράτησαν στα γαλλικά σούπερ μάρκετ την Πέμπτη ήταν αδιανόητες.

Σκηνές απείρου κάλλους: Γάλλοι μαλλιοτραβιούνται για ένα βαζάκι Nutella σε έκπτωση [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Αν και το πάθος της χώρας για τη Nutella δεν είναι μυστικό, μια έκπτωση 70% στο διάσημο σοκολατένιο άλειμμα στα σούπερ μάρκετ Intermarche έδειξε σε ποιο σημείο μπορούν να φτάσουν οι Γάλλοι για ένα βαζάκι Nutella.

Σε σκηνές που θυμίζουν την Black Friday στις ΗΠΑ, οι εικόνες και τα βίντεο που δημοσιεύτηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδειξαν τους πελάτες να σκοντάφτουν και να μαλλιοτραβιούνται για να πάρουν ένα βαζάκι στα σούπερ μάρκετ σε όλη τη χώρα.

«Είναι σαν ζώα. Μια γυναίκα της τράβηξαν τα μαλλιά, μια ηλικιωμένη πήρε ένα ολόκληρο κιβώτιο στο κεφάλι της, ένας άλλος βγήκε με ματωμένο χέρι. Ήταν φρικτό» δήλωσε στην εφημερίδα Le Progres, ένας από τους πελάτες στο σούπερ μάρκετ στην περιοχή Rive de Gier της κεντρικής Γαλλίας.

Στο Ostricourt της βόρειας Γαλλίας, η αστυνομία κλήθηκε όταν οι πελάτες των σούπερ μάρκετ όρμηξαν στα βαζάκια.

Serieux ??!! Tout ça pour du Nutella ?! #Emeute #Nutella pic.twitter.com/UoNTmK78eE

Κι όλα αυτά για μία Nutella που κανονικά κοστίζει 4,5 ευρώ και με την έκπτωση, έφτασε να πωλείται στα 1,40 ευρώ.

Στο Saint-Cyprien στη νότια Γαλλία, οι άνθρωποι έριξαν τον υπάλληλο που μετέφερε τα δοχεία Nutella σε μια παλέτα, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Κάποιοι πελάτες όμως ήταν προνοητικοί. Σύμφωνα με έναν υπάλληλο του σούπερ μάρκετ, κάποιοι εφηύραν διάφορους τρόπους για να σιγουρευτούν ότι θα φύγουν με το πολυπόθητο βαζάκι. «Μερικοί πελάτες ήρθαν από το προηγούμενο βράδυ και έκρυψαν βαζάκια Nutella σε άλλα μέρη, ώστε να τα πάρουν αμέσως την άλλη μέρα» δήλωσε ο Ζαν Μαρί Νταραγκόν.

POUR DU #Nutella MDRRRRRRR

>>> https://t.co/2UaHI8Ovad pic.twitter.com/GFR99t1K0L

Στο κατάστημα της Montbrison το πρωί της Πέμπτης, 700 δοχεία της Nutella εξαφανίστηκαν σε τρία τέταρτα της ώρας και το σούπερ μάρκετ σχεδιάζει να επαναλάβει την έκπτωση την Παρασκευή και το Σάββατο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ