Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία: Την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου θα γίνει στο Σύνταγμα -Ενταση στη συνεδρίαση των διοργανωτών - iefimerida.gr

Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία: Την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου θα γίνει στο Σύνταγμα -Ενταση στη συνεδρίαση των διοργανωτών

Φωτογραφία αρχείου: Intimenews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την άλλη Κυριακή 4 Φεβρουαρίου στις 14:00 θα γίνει το συλλαλητήριο στο Σύνταγμα για το Σκοπιανό, όπως αποφάσισαν οι διοργανωτές του.

Η απόφαση ελήφθη στη συνεδρίαση που είχαν απόψε οι οργανωτές του συλλαλητηρίου της Θεσσαλονίκης και εκπρόσωποι παμμακεδονικών οργανώσεων στο ξενοδοχείο «Τιτάνια».

Τις επόμενες ώρες οι διοργανωτές θα αποστείλουν σχετικό αίτημα στον δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη, ενώ σε εξέλιξη είναι οι διεργασίες για τους ομιλητές του συλλαλητηρίου.

Απομακρύνθηκε ο Δημ. Μιχάκης από την διοργάνωση

Σύμφωνα με το thestival υπήρξε ένταση στη συνεδρίαση καθώς φορείς, σωματεία και ενώσεις ξεκαθάρισαν στον Δημήτρη Μιχάκη ότι δεν έχει καμία θέση στο Συλλαλητήριο της Αθήνας για τη Μακεδονία και ότι η διοργάνωση ανήκει πλέον στις Παμμακεδονικές Ενώσεις και σε άλλους φορείς που ορίστηκαν μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής.

Οι πιέσεις από όλες τις πλευρές (Σύνδεσμοι Αποστράτων, Χριστιανικά Σωματεία, Μακεδονικοί Σύλλογοι) για την απομάκρυνση του Δημήτρη Μιχάκη ήταν αφόρητες. Έτσι τα δύο συγκεκριμένα πρόσωπα των Παμμακεδονικών Ενώσεων που στήριζαν τον Μιχάκη αναγκάστηκαν να κάνουν πίσω προκειμένου να σωθεί η τιμή του Συλλαλητηρίου.Από την ίδια σύσκεψη προέκυψαν τα πρόσωπα που θα εκπροσωπούν τη Συντονιστική Επιτροπή στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Μεταξύ αυτών βρίσκεται και ο Μιχάλης Πατσίκας, συνδιοργανωτής του Συλλαλητηρίου της Θεσσαλονίκης και ο Στέργιος Καλόγηρος, ιδιοκτήτης του Βεργίνα TV.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ