Η Οπρα διαψεύδει τις φήμες πως πάει για πρόεδρος -«Δεν είναι στο DNA μου» [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Η Οπρα διαψεύδει τις φήμες πως πάει για πρόεδρος -«Δεν είναι στο DNA μου» [εικόνες & βίντεο]

(Φωτογραφία: Jordan Strauss/Invision for Producers Guild of America/AP Images)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις φήμες πως θα διεκδικήσει την προεδρία των ΗΠΑ διέψευσε η Οπρα Γουίνφρι, λέγοντας χαρακτηριστικά πως δεν το έχει στο DNA της.

Η διάσημη παραγωγός και παρουσιάστρια μίλησε στο περιοδικό InStyle για το εάν ενδιαφέρεται να θέσει υποψηφιότητα.

Οταν ρωτήθηκε για το πώς αισθάνεται που ο κόσμος λέει «Οπρα 2020», αφού γέλασε απάντησε: «Αυτό που χρειάζεσαι είναι μία κούπα, καμπάνια και ένα μπλουζάκι. Πάντοτε ένιωθα ασφαλής και είχα αυτοπεποίθηση στη γνώση του τι μπορώ να κάνω. Δεν είναι κάτι που με ενδιαφέρει. Δεν το έχω στο DNA μου».

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη instylemagazine (@instylemagazine) στις 25 Ιαν, 2018 στις 5:30 πμ PST

Το όνομα της Οπρα Γουίνφρι για τον Λευκό Οίκο άρχισε να «παίζει» μετά την συγκλονιστική ομιλία της κατά την τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών.

«Οι πρόσφατες αποκαλύψεις σχετικά με την ενδημική σεξουαλική κακοποίηση στο Χόλιγουντ υπερβαίνουν τον κλάδο της ψυχαγωγίας, επισημαίνοντας ότι το θέμα «ξεπερνάει κάθε πολιτισμό, γεωγραφική περιοχή, φυλή, θρησκεία, πολιτική ή εργασιακό περιβάλλον». Και συνέχισε: Είναι οι γυναίκες των οποίων τα ονόματα δεν θα μάθουμε ποτέ. Είναι οικιακές βοηθοί, αγρότισσες. Εργάζονται σε εργοστάσια, σε εστιατόρια, βρίσκονται στον ακαδημαϊκό χώρο, στα νοσοκομεία. Είναι μέρος του κόσμου της τεχνολογίας και της πολιτικής και των επιχειρήσεων. Είναι οι αθλητές μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες και είναι στρατιώτες μας στο στρατό», είχε πει μεταξύ άλλων στις Χρυσές Σφαίρες.

«Θέλω, λοιπόν, όλα τα κορίτσια που μας παρακολουθούν σήμερα να γνωρίζουν ότι μια νέα μέρα είναι στον ορίζοντα. Και όταν αυτή η νέα μέρα ξημερώσει θα είναι εξαιτίας πολλών υπέροχων γυναικών, πολλές από τις οποίες είναι εδώ σήμερα όπως και κάποιοι άνδρες που αγωνίζονται σκληρά για να βεβαιωθούμε ότι κανείς δεν θα ξαναπεί ποτέ «me too»...», πρόσθεσε.

Η Οπρα διαψεύδει τις φήμες πως πάει για πρόεδρος -«Δεν είναι στο DNA μου» [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Οι Αμερικανοί πολίτες έδειξαν την προτίμησή τους και οι φήμες πυροδοτήθηκαν μετά τη δήλωση του συντρόφου της Στέντμαν Γκρέιχαμ ότι η Οπρα θα πρέπει να δοκιμάσει τα νερά της πολιτικής κι ότι όλα εναπόκεινται στον λαό.

Οπως φαίνεται, όμως, από τις δηλώσεις της η παρουσιάστρια δεν πρόκειται προς το παρόν να ξεκινήσει κούρσα για την αμερικανική προεδρία.

Η Οπρα διαψεύδει τις φήμες πως πάει για πρόεδρος -«Δεν είναι στο DNA μου» [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1

Φωτογραφία: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ όπρα γουίνφρι προεδρία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ