Κύπελλο Ελλάδος: Με την κόντρα ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΛ πέφτει η αυλαία των πρώτων αγώνων για τους «8» - iefimerida.gr

Κύπελλο Ελλάδος: Με την κόντρα ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΛ πέφτει η αυλαία των πρώτων αγώνων για τους «8»

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με το ματς ανάμεσα σε ΠΑΣ Γιάννινα και Λάρισα πέφτει η αυλαία για τα πρώτα παιχνίδια της φάσης των «8» του Κυπέλλο Ελλάδος.

Ο ΠΑΣ, που παραμένει αήττητος στους «Ζωσιμάδες», θέλει απόψε (19:30, Cosmote Sport) να θέσει τις βάσεις για την πρόκρισή του στους «4» του Κυπέλλου, απέναντι σε μια Λάρισα που προέρχεται από τη «λευκή» ισοπαλία κόντρα στην ΑΕΚ στο AEL FC Arena.

Στην αποστολή του ΠΑΣ είναι οι: Γιαννίκογλου, Περιστερίδης, Τζημόπουλος, Σκόνδρας, Ντόλοβατς, Αποστολόπουλος, Μπουκουβάλας, Τσικάρσκι, Βιντάλ, Καρανίκας, Μανθάτης, Μιχαήλ, Χαλκιαδάκης, Μπετρά, Μπέριος, Κόντε, Γιάκος, Γαρουφαλιάς, Ζαχαρός.

Όσο για τη Λάρισα, θα αγωνιστεί χωρίς τον τραυματία Μίλος Ντέλετιτς, που χτύπησε στον αστράγαλο στο ματς με την ΑΕΚ και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου τρεις εβδομάδες. Ο Ηλίας Φυντάνης συμπεριέλαβε 20 παίκτες στην αποστολή, ανάμεσά τους και τον νεοαποκτηθέντα Αλεκσάνταρ Γκοΐκοβιτς, αλλά και τον νεαρό Λυκούργο.

Η αποστολή της ΑΕΛ: Μπόζοβιτς, Σαφαρίκας, Γκόλιας, Ζίζιτς, Χούμπτσεφ, Γκοΐκοβιτς, Γιοβάνοβιτς, Γουάλας, Ρέντζας, Λυκούργος, Φατιόν, Λαγός, Αγκάνοβιτς, Μασούρας, Λεοζίνιο, Μιλοσάβλιεβιτς, Μλαντένοβιτς, Κρίζμαν, Ναζλίδης, Περόνε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κύπελλο ΠΑΣ Γιάννινα Λάρισα ΑΕΛ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ