4 νεκροί από τον εκτροχιασμό αμαξοστοιχίας κοντά στο Μιλάνο -Δεκάδες τραυματίες [βίντεο] - iefimerida.gr

4 νεκροί από τον εκτροχιασμό αμαξοστοιχίας κοντά στο Μιλάνο -Δεκάδες τραυματίες [βίντεο]

Φωτογραφία: Twitter (@ASparaciari)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τέσερις νεκροί από τον εκτροχιασμό αμαξοστοιχίας κοντά στο Μιλάνο, ανακοίνωσαν σωστικά συνεργεία.

Οπως λένε τα τοπικά Μέσα ενημέρωσης στο σημείο υπάρχουν εκατό τραυματίες, 10 από τους οποίους είναι σοβαρά.

Το τρένο εκτροχιάστηκε λίγο πριν την είσοδό του στην πόλη. Στο τραίνο βρίσκονταν εκατοντάδες άνθρωποι που μετέβαιναν από την πόλη Κρεμόνα στο Μιλάνο για να εργασθούν.
Ισχυρές δυνάμεις πυροσβεστικής και ασθενοφόρα βρίσκονται στο σημείο.

BREAKING-URGENT: Derailed train in the suburbs of #Milan. At least 2 dead and many injured. 5 are in very serious condition. #Milano #Italia #Italy pic.twitter.com/UeC98aQAOg

Με ειδικά μηχανήματα οι πυροσβέστες προσπαθούν να ανοίξουν τις λαμαρίνες του τραίνου για να μπορέσουν να βγάλουν τους τραυματίες που είναι ακόμη παγιδευμένοι.

Οι πρώτες βοήθειες παρέχονται από ιατρική ομάδα στην περιοχή όπου εκτροχιάστηκε το τραίνο, όπου έχουν σπεύσει δεκάδες οχήματα της υπηρεσίας πρώτων βοηθειών.

Οι περισσότεροι επιβάτες ήταν εργαζόμενοι που μετέβαιναν στην ιταλική συμπρωτεύουσα για να δουλέψουν.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, βγήκαν από την τροχιά τους τα κεντρικά βαγόνια του τραίνου, τα οποία έπεσαν πάνω σε στύλους που βρίσκονταν δίπλα στις ράγες. Στην ευρύτερη περιοχή έχει διακοπεί η κυκλοφορία των τραίνων. Τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι ο εκτροχιασμός είναι πολύ πιθανό να προκλήθηκε από πρόβλημα στις ράγες, οι οποίες μετακινήθηκαν ελαφρά, όπως συμβαίνει, (υπό τον έλεγχο ηλεκτρονικού συστήματος) όταν πρέπει να περάσει μια δεύτερη αμαξοστοιχία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μιλάνο εκτροχιασμός τρένου νεκροί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ