Θρίλερ: Το περίεργο καλώδιο που θα μετέτρεπε το ΙΧ της Ειρήνης Λαγούδη σε ωρολογιακή βόμβα [βίντεο] - iefimerida.gr

Θρίλερ: Το περίεργο καλώδιο που θα μετέτρεπε το ΙΧ της Ειρήνης Λαγούδη σε ωρολογιακή βόμβα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα νέο στοιχείο, το οποίο συνηγορε΄στην πεποίθησή της ότι ο θάνατος της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη ήταν δολοφονική ενέργεια και όχι αυτοχειρία, παρουσίασαν οι δικηγόροι της οικογένειάς της.

Οπως εξήγησαν, ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας, Τάσος Δέδες, στην αυτοψία του μοιραίου αυτοκινήτου, βρήκε βαμβάκι με εύφλεκτο υλικό (πετρέλαιο) συνδεδεμένο με καλώδιο που είχε αποκολληθεί από το πίσω μέρος του αυτοκινήτου στο πορτ – μπαγκάζ!

Οι δικηγόροι, υποστήριξαν ότι ενδεχομένως χρησιμοποιήθηκε ως «φυτίλι» για την ανάφλεξη και του πίσω μέρους του αυτοκινήτου.

Το φύτιλι, σύμφωνα με το σκεπτικό τους, θα βοηθούσε στην εξάπλωση της φωτιάς σε ολόκληρο το αυτοκίνητο και πιθανότατα και σε μια καταστροφική έκρηξη που θα εξαφάνιζε κάθε στοιχείο, αφού στο πίσω μέρος του οχήματος είναι μεταξύ άλλων το ρεζερβουάρ της βενζίνης…

Το φιτίλι, θα μετέτρεπε ουσιαστικά το αυτοκίνητο σε μια «ωρολογιακη βομβα», με την άτυχη Ειρήνη μέσα, στο πίσω κάθισμα…

Ο δικηγόρος της οικογένειας της 44χρονης ανέλυσε τη φωτογραφία – ντοκουμέντο που δημοσιοποίησε το sinidisi.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ