Ειδικοί υποστηρίζουν ότι αυτή είναι η στάση που κάνει τις γυναίκες να έρθουν εύκολα σε οργασμό - iefimerida.gr

Ειδικοί υποστηρίζουν ότι αυτή είναι η στάση που κάνει τις γυναίκες να έρθουν εύκολα σε οργασμό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολλές γυναίκες δεν φτάνουν σε οργασμό κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης και ο αριθμός των γυναικών που υποστηρίζουν ότι πάντα ή σχεδόν πάντα φθάνουν στη κορύφωση κατά τη διάρκεια του σεξ διαρκώς μειώνεται.

Οι πιο συχνοί λόγοι της αδυναμίας επίτευξης οργασμού που αναφέρθηκαν από γυναίκες σε έρευνες και μελέτες που πραγματοποιήθηκαν ήταν η κούραση, το στρες και η δυσκολία συγκέντρωσης.

Κάθε γυναίκα διεκδικεί και φαντασιώνεται τον οργασμό που θα κερδίσει με τον σύντροφό της. Ωστόσο, η κορύφωσή της είναι ένα θέμα που απασχολεί και δημιουργεί συχνά άγχος όχι μόνο σε εκείνη, αλλά και στον σύντροφό της. Ο άνδρας θέλοντας να νιώσει ικανός, ξεχωριστός και μοναδικός εραστής, προσπαθεί να φτάσει τη σύντροφό του σε οργασμό με κάθε τρόπο. Αν αυτό δεν επιτευχθεί, τότε ο άνδρας αναρωτιέται τι δεν έκανε σωστά. Γι΄ αυτό και πολλές γυναίκες προτιμούν να υποκρίνονται ότι έρχονται σε κορύφωση για να μην απογοητεύσουν τον σύντροφό τους.

Mια νέα όμως τεχνική έρχεται να δώσει ελπίδες στα ζευγάρια καθώς υπόσχεται σίγουρο οργασμό για τις γυναίκες.

Η στάση που κάνει τις γυναίκες να έρθουν εύκολα σε οργασμό, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σεξ γυναίκες οργασμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ