«Φλερτάρει» με τον Φώτη Κουβέλη η Μιλένα Αποστολάκη - iefimerida.gr

«Φλερτάρει» με τον Φώτη Κουβέλη η Μιλένα Αποστολάκη

Φλερτάρει με τον Κουβέλη η Μιλένα Αποστολάκη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε συνομιλίες με τον Φώτη Κουβέλη βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες η Μιλένα Αποστολή, προκειμένου το όνομα της να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο της Δημοκρατικής Αριστεράς στις επόμενες εκλογές. Η ανεξάρτητη βουλευτής φαίνεται πως έχει κόψει οριστικά τις γέφυρες με το ΠΑΣΟΚ και όπως όλα δείχνουν δεν υπάρχει πιθανότητα επιστροφής της στην Ιπποκράτους.

Ωστόσο η ενδεχόμενη μεταγραφή της Μιλένας Αποστολάκη στη ΔΗΜΑΡ, προκάλεσε ήδη και τις πρώτες αρνητικές αντιδράσεις, καθώς ορισμένα στελέχη του κόμματος δε βλέπουν θετικά την παρουσία της. Αναμένεται μάλιστα να εισηγηθούν στο Φώτη Κουβέλη να μην την συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο της ΔΗΜΑΡ.

Η βουλευτής Β΄ Αθηνών ανεξαρτητοποιήθηκε στις αρχές Νοεμβρίου, χωρίς ωστόσο να παραιτηθεί από τη βουλευτική της έδρα, εκφράζοντας την κατηγορηματική αντίθεση της με το σχέδιο του Γιώργου Παπανδρέου για διεξαγωγή δημοψηφίσματος, καθώς και για τη νέα δανειακή σύμβαση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ