Survivor 2: Τα πρώτα μαχαιρώματα στην ψηφοφορία, οι ατάκες-φωτιά [βίντεο] - iefimerida.gr

Survivor 2: Τα πρώτα μαχαιρώματα στην ψηφοφορία, οι ατάκες-φωτιά [βίντεο]

SURVIVOR
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι ίντριγκες, πριν καν μπει (απόψε) η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ξεκίνησαν στο Survivor 2.

Οι Μαχητές πήραν την τρίτη συνεχόμενη νίκη τους στο Survivor και έτσι έστειλαν τους Διάσημους στο συμβούλιο του νησιού.

Η Όλγα Φαρμάκη κέρδισε την πρώτην ατομική ασυλία αφού ήταν η καλύτερη παίκτρια της εβδομάδας, ενώ νικήτρια στο αγώνισμα της ατομικής ασυλίας αναδείχθηκε η Μαρία Σαμαρίνου.

Ετσι οι Διάσημοι πήγαν στο συμβούλιο του νησιού με σκοπό να αναδείξουν τους τρεις από τους 10 που θα τεθούν στη διάθεση του κοινού.

Η Ελένη Χατζίδου με έξι ψήφους αναδείχθηκε πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση. Τις περισσότερες ψήφους μετά τη Χατζίδου συγκέντρωσαν Δρυμωνάκος και Παρθένης.

Η Όλγα Φαρμάκη και η Μαρία Σαμαρίνου υπέδειξαν από έναν ακόμη υποψήφιο για αποχώρηση, η πρώτη τον Γιάννη Δρυμωνάκο και η δεύτερη τον Αλέξανδρο Παρθένη.

Θα αποχωρήσει η Ελένη Χατζίδου, ο Γιάννης Δρυμωνάκος ή ο Αλέξανδρος Παρθένης; Τα προγνωστικά, πάντως, δεν φαίνεται να είναι υπέρ των αγοριών.

Κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας φανερώθηκαν και οι κρυφές... ίντριγκες μέσα στο παιχνίδι.

Από την Ελένη Χατζίδου, η οποία ψήφισε τον Γιάννη Δρυμωνάκο για αποχώρηση λέγοντας ότι «είναι έξω από τα νερά του», με το Twitter να σχολιάζει «είπε για τον Πρωταθλητή στην Κολύμβηση ότι είναι έξω από τα νερά του!», ως την Ξένια των REC η οποία ψήφισε τον Παρθένη κοιτάζοντας την κάμερα και λέγοντας στυγνά, στα όρια του... μίσους, «εσύ πρέπει να φύγεις σήμερα».

Όλοι τους ανεξαιρέτως υποστήριξαν στην κάμερα ότι τα κριτήρια με τα οποία ψήφισαν ήταν καθαρά αγωνιστικά, ακριβώς όπως όλοι έλεγαν πέρυσι για τον Ντάνο.

Στο τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου, μάλιστα, η Χατζίδου δίνει τον τόνο λέγοντας στην προσωπική συνέντευξη: «Με προπόνηση οι αθλητικές επιδόσεις βελτιώνονται, ο χαρακτήρας όμως δεν αλλάζει». Πώς αλλιώς να δικαιολογήσει τις επιδόσεις που ούτε με της Λάουρας δεν μπορούν να συγκριθούν...

Δύο τραυματίες για τους Μαχητές

Όσον αφορά το αγώνισμα ασυλίας, το οποίο κέρδισαν οι Μαχητές στον πόντο, ήταν απαιτητικό συνδυάζοντας το μπόουλινγκ με το κύλισμα στις λάσπες. Οι παίκτες έπρεπε να περάσουν τα εμπόδια κρατώντας έναν κρίκο και να κυλιστούν στις λάσπες και στη συνέχεια να παίξουν μπόουλινγκ, καθώς όποιος έριχνε πρώτος κάτω τις κορύνες κέρδιζε.

Κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος οι Μαχητές είχαν τον πρώτο τους τραυματία, καθώς ο Νίκος Θωμάς γλίστρησε και χτύπησε σοβαρά στο πόδι.

Ο παίκτης θέλοντας να ανεβάσει ταχύτητα κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος ασυλίας, χτύπησε περνώντας ένα εμπόδιο. Παρά τον πόνο συνέχισε στον στίβο μάχης, κουτσαίνοντας.

Ο γιατρός της παραγωγής έκρινε πως έπρεπε να του τοποθετηθεί επίδεσμος και κάθισε στον πάγκο.

Το Twitter στο πρόσωπό του, βέβαια, βρήκε τον νέο Πάνο, προπονητή ράγκμπι.

Δεν ήταν όμως ο μόνος τραυματίας. Επίσης από την ομάδα των Μαχητών, ο Ηλίας, στον τελευταίο γύρο που έκρινε και τη νίκη, αφού ολοκλήρωσε το run του, κερδίζοντάς το μάλιστα, έπεσε κάτω λέγοντας ότι του βγήκε και του ξαναμπήκε ο ώμος. Το σχόλιο αυτό ήταν αρκετό για να βάλει φωτιά στο Twitter το οποίο βρήκε στο πρόσωπό του τον νέο Τσανγκ.

Αγώνισμα ασυλίας-ντέρμπι

Πάντως το πρώτο αγώνισμα για την ασυλία ήταν ντέρμπι, καθώς αν και οι Διάσημοι είχαν το προβάδισμα, οι Μαχητές δεν το έβαλαν κάτω και κατάφεραν και να τους περάσουν και να τους κερδίσουν στο τέλος.

Συγκεκριμένα, οι Διάσημοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκαν, ωστόσο, οι Μαχητές ισοφάρισαν 4-4 και από εκείνη τη στιγμή ο αγώνας έγινε ντέρμπι. Οι Μαχητές πήραν προβάδισμα και φάνηκε πως πάνε για τη νίκη, ωστόσο, οι Διάσημοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και έκαναν το 9-9.

Η ασυλία κρίθηκε στο τέλος, όπου και οι Μαχητές διάλεξαν να αγωνιστεί ο Ηλίας και η Μελίνα, ενώ οι Διάσημοι επέλεξαν την Κατερίνα Δαλάκα και τον Μιχάλη Μουρούτσο. Η Κατερίνα Δαλάκα έκανε δύο απίστευτες κούρσες και ο Μιχάλης Μουρούτσος εκμεταλλεύτηκε το προβάδισμα, φτάνοντας πρώτος στις κορίνες. Ωστόσο, οι Μαχητές έδειξαν πως είναι εκεί μόνο για τη νίκη. Ο Ηλίας το πάλεψε και παρά τον τραυματισμό του, πήρε τη νίκη.

Οι Μαχητές έκαναν το 10-9 και πήραν την ασυλία, κάνοντας το 3 στα 3.

Ο Μουρούτσος τους έβαλε να φωνάξουν... Λαουρίτα!

Εντύπωση προκάλεσε εντωμεταξύ, το γεγονός, ότι ο Μιχάλης Μουρούτσος, έβαλε τους συμπαίκτες του να φωνάξουν το όνομα της συντρόφου του, Λάουρας. Και όχι απλά Λάουρα, αλλά με το υποκοριστικό της, Λαουρίτα...

Η ζωή στην παραλία

Εντωμεταξύ η Αγγελική Κοκαλίτσα των Μαχητών, συνέχισε την... γκρίνια εξηγώντας σε συμπαίκτριές της τι της συμβαίνει. Δεν φάνηκε πάντως να βρίσκει ανταπόκριση μιας και η ίδια δεν φάνηκε να καταλαβαίνει τι ακριβώς της συμβαίνει.

Στο αγώνισμα, πάντως, στη συνέχεια, έχασε και πάλι, βρίσκοντας μια ακόμη ευκαιρία να κάτσει σκυθρωπή στη γωνιά της.

Οι Διάσημοι την υπόλοιπη ημέρα τους στην παραλία πάντως ασχολήθηκαν φτιάχνοντας την καλύβα τους και ψάχνοντας για αχινούς για να φάνε...

Οι Μαχητές, από την άλλη, φώναζαντας συνθήματα:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Survivor Survivor 2 Survivor 2018
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ